Yusuf Ciftci
Ulubatlı Souness
- 13 Mayıs 2016
- 38.494
- 26.301
- 2.083
Gecen sezon trabzon’da izledigim Ndiaye’nin Taylan’dan bir farki yok. Umarim gelmez. Yanlara oynamaktan ve kosmaktan baska yaptigi bir sey yok.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Adamlarda kriz yönetimi 0. Gerçi be kriz yönetimi ben de ne diyorum normal yöneticilik becerisi bile yok. Saldım çayıra mevlam kayıra modundalarLan çok komik bir durum ya gülmekten kendimi alamıyorum. Badounun muadilini adam gibi tarasan 200 bine falan bonservisiyle alırsın keza bu adam ligin son maçlarında silktir yemiş tribüne kadar gönderilmiş bir oyuncu. Hayır madem oyuncuya ölüp bitiyorduk niye tribüne gönderdik eya niye geçen sene o orta saha yokluğunda 1 milyon maaş verip alıp oynatmadıkta sekidika'yı aldık oynatmadık.
Şu kulüpte bir tane mantıklı iş olmaz mı ya. Sokayım sizin +'da bitirme sevdanıza ya. Şöyle bir dönemde -2 milyon euro yaptın diye kimse sana gel ffp cezanı artıracağım demez. Kuralların 100 kat fazlasının içinden geçen kulüplere 10 milyon euro ceza verdiler. Hayır birde bunun ara transfer dönemi var çok çokta satarsın bir oyuncunu 2-3-5-10'a kapatırsın açığı çok korkuyorsan, yani daha önünde 5 ay var, 20 güne sığdıramam diyorsan bir zahmet planlamanı yap ocakta sat.
24-26 yaşlarında 2 kiralık isim hafta içi belli olurmuş..g. sevgisi ne diyor twittera giremiyom
nasıl kapıda yatıyor yaw. belli ki maaş konusunda anlaşılamamış. o yüzden uzamış. 4 gün görüşmüş olmaları seni niye rahatsız etti onu anlamadımYalan haber. mdiaye kapıda yatıyor. Almak istesek 1 saat sürmeZ.
Garry rodriguez ıle buyuk olcude anlasılır gibi..
yarım dönem 0 kiralama 1 m maaşGecen sezon endaye yi kaca kiralamisti ve nekadar maas vermisti bilen varmi?
taylan net olarak daha iyi oyuncu zaten ndiayeden
ömer de o da iyi alternatifler arada tamamlayıcı oyuncu olarak da 11 çıkabilirler ama sezon başı planlamasında 11de olamazlar ne yazık ki
o herifi izlemedim hiç ama kerem şimşek gibi herif
abartmayalım. ne taylan ne ömer Ndiaye tarzı bir oyuncu değil. belli ki hoca da tempo eksikliğini görmüş ve onay vermiş transfere. Ndiaye arda ve iyi bir dos lazım.taylan net olarak daha iyi oyuncu zaten ndiayeden
ömer de o da iyi alternatifler arada tamamlayıcı oyuncu olarak da 11 çıkabilirler ama sezon başı planlamasında 11de olamazlar ne yazık ki
Sure alabilir ins o da
Benim sahada gormek istedigim hucum hatti suan bu
Kerem EmreK Ali
--------Adem/cagne
Miy miy heriflerden gina geldi