Hasan Söyler
Sarı Üye
- 19 Ağustos 2020
- 455
- 445
- 513
bu emre de tam bir avel dursunu yalamaya doyamıyor yıllardır bomboş bir herif
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yönetimin istifasını bekliyoruz. Diğer kulüp çalışanları duracağı için başkansız da başarısız olup futbolcu almayız pek fark etmez yaniArkadaşlar bugün giremedim gelişmeler???
ndiayeyle hiçbir oyun oynanmazIyi tarafindan bakalim
ndiaye ile pas oyunu oynanmaz bu yuzden dikine oyuna gecebiliriz

Cinli arap amerikali rus fark etmez. Birisi alsin şu kulubu vasifsiz liseli lisesizlerden biktimüber zengin bi galatasaraylı da yokki gelsin kulübü satın alsın.
Kardesim aglayacaksan yazmayayim? Yancilarim kimmis benim tanimiyorum bile ne bir samimiyetim var ne de konusmuslugum. Kusura bakma dogrulari konusunca insanlarda destekliyor bu da benim kusurumdur senin gozunde heralde ?Benim gomisi ovdugum mu var sen postları gözlerinle okuduğuna emin misin ki hemen yancilarindan da like i kapmissi . Ben takımı Avrupa'da ve ligde nasıl forvetsiz bıraktıklarını diagne ve mitroglunj nasıl aldıklarını anlattım. 26 oyuncu alınmış bla bla kaç tane kiralık topcun vardi neyin kemiğinden bahsediyorsunuz siz iyice komik olmaya başladınız. Fatih hoca nin eleştirilecek hatalı yönleri elbet var bende eleştiriyorum ama böyle mesnetsiz ve gereksiz konuşmanın alemi yok, hele ki sen ve senin gibi futbol fukarası olan ve hayatından fatih terimi çıkarsa kimin başarısını gördün desem şu klüpte ikinci bir kişi sayamacagindan size Tudor guardiola gibi gelir. Yok alman hoca yok futbol bilen hoca, Türkiye'de sanki herşey taktik teknikten oluşuyor adam ömrünü vermiş , siz gelip iki tuğla koymamış TV başından Allah'tan biraz futbol biliyor diye kelam ediyorsunuz insan biraz utanır bunları derken birazcık. Ama yok imkanı yok öyle bir şeyin ki hocadan nefrette fb ile yarisiyorsunuz
benimde ilk aklıma bu geldi adı düşünce reisIyi tarafindan bakalim
ndiaye ile pas oyunu oynanmaz bu yuzden dikine oyuna gecebiliriz

Kardesim aglayacaksan yazmayayim? Yancilarim kimmis benim tanimiyorum bile ne bir samimiyetim var ne de konusmuslugum. Kusura bakma dogrulari konusunca insanlarda destekliyor bu da benim kusurumdur senin gozunde heralde ?
Biatci kulturunden ciktigin icin sana cok bisey anlatamadigim ya da benim valueset'im seninkinle kesinlikle uymadigi icin bu da benim sorunum degil.
Hadi cikabilirsin kiddo.
Ndiayeden kötü olmazbu gündemdeki isimleri biri benassi değildir inşallah..