Mehmet Yilmaz
Kırmızı Üye
- 22 Ocak 2010
- 1.597
- 201
- 1.173
Ndiaye alan yönetimden 3 tane orta saha bekliyelenler harbi hangi kafayi yasiyolar merak ediyorum bu yönetimden bir cacik olmaz
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Badounun ekimize duhul etmesinden memnun olduğunu düşünmekteyim ahb.
gayet faydalı 1 transfer yapmış olabiliriz. tabi Dos transferini de görmemiz lzm
ali koc alacak diyorlar.Cinli arap amerikali rus fark etmez. Birisi alsin şu kulubu vasifsiz liseli lisesizlerden biktim
Yaptığın kadronun içine emi, bu ne yeni malatya kadrosu gibiBelhanda Badou
Emre Arda Kerem
Diagne
işte bu
Badou kestikten sonra orta sahada cirit attılar ts nin zaten gelen geçen koyduTrabzon da 17 macin 14’unde ilk 11 baslamis
Yedek kaldi diyorsunuz da nasil Yedek kalma bu
Ali koc da mevcut fenerbahcenin sahibi olsa bu kadar kotu yonetmez emin ol. Sahipsiz mali herkes yiyiyor tabiali koc alacak diyorlar.
Gecen seneki omer feghouli babel seri gibi oldugu yerden bir cm oynamayip topu ayagina isteyen adamlari izlemektense saga sola kosan ndiayeyi isterim Sen sanirim antrenorluk lisansina sahipsin eger sahipsen sen egitimli biz cahiliz dogrudurfarkında mısınız bilmiyorum ama 6 ay oynamamış stoper-orta saha kırması 33 yaşındaki donkun çeyreği kadar oynamadı bu herif. şampiyonluğu da donk getirdi bir nebze. iyi defans yapmayı salak gibi sağa sola koşup rakibe faul yapmak sanan cahil taraftarlar olduğu sürece daha çok izleriz ndiaye falan
Falcao 11 oyuncusu degilMuslera
Omar Luyindama Marcao Saracchi
Transfer Transfer
Transfer Transfer Transfer
Falcao
Bu takima kanat transferi orta saha transferi kadar önemli Arda - Feghouli - Emre ilk 11 olmaz...
o kadar adam değişmişken falcaoyu da değişseydin bariMuslera
Omar Luyindama Marcao Saracchi
Transfer Transfer
Transfer Transfer Transfer
Falcao
Bu takima kanat transferi orta saha transferi kadar önemli Arda - Feghouli - Emre ilk 11 olmaz...
Falcao 11 oyuncusu degil