- 12 Temmuz 2009
- 60.914
- 24.282
- 3.138
Yine mi calim bu sefer asirtma golu yedik ali kocdan fatih ozturke taciz var
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
ayaktaki elemanin surata baksana beyaz maskelişu olayın mantığı neymiş halen çözülemedi dimi?
Ekli dosyayı görüntüle 92445
o kesin sövüyorda arkadaki amca baya değişik şeyler düşünüyor gibiayaktaki elemanin surata baksana beyaz maskeli
Durmuyodu..
Köfte ekmeğe bakar o iş sanmamBu gidisle Apo taraftardan dayak yer aha buraya yaziyorum.
Ndiayeyi biz almazsak goztepe kasimpasa falan bedelsiz kiralar yillik 800bin verir. Biz alinca toplam maliyet 2.5 oluyor bir anda![]()
Bak bunun adi hirsizliktir ben diyimO is biraz konumuna bagli goztepe ile ayni konumda degiliz taraftar baskisi, para durumu vs.
Biz genelikle buna 'Transfermarket' diyoruz ama yine sen bilirsin rnkdas :bBak bunun adi hirsizliktir ben diyim
Çok iyi niyetli düşünüyorsun vallahi tebrik ederim. Dayak yemeyi geçtim tribünde ua yakınlarında küfür etsen otobüsçüye, linç edilmen muhtemel.Bu gidisle Apo taraftardan dayak yer aha buraya yaziyorum.
cehennem soguyana kadar Aykut kocaman diyorlardı ya, soğudu galiba ki şeytan işsiz kalınca değerlendirelim demiş olabilirler.ağustos böceğine benziyor daha çok üstadda yani amaç ne
sivasla oynamışlardı heralde iki kulubun onursal başganı aziz verebilirdi bu ne alaka çözemedim bi türlü