Umut Şimşek
Büyük Kaptan
- 21 Haziran 2012
- 25.365
- 21.341
- 2.238
ank geldi bile demedi kiHani la badu gelmişti yavşak duyumcular.

Kulüple anlaşırsa dedi. O bile yalanmış.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
ank geldi bile demedi kiHani la badu gelmişti yavşak duyumcular.

Sonuna kadar katiliyorum sana ama sununda etkisi var sirti donuk her pas aldiginda tekmeyi basiyorlar lig kasap dolu hep soyluyorum bizim lig istanbul sokaklari gibi luks araba alirsan yarin birgun cukura duser yolda kalirsin jeep lazimFalcao bize gelmeden önce Fransa liginde 33 maça çıktı , 15 gol attı.
Bizim ligde 16 maçta 10 gol.
Nerede yanlış yapmışız , adamı hazırlarken neyi yanlış yapmışız ? Onlara bakmamız lazım.
Geçiniz 11 oyuncusu değil laflarını , adamın sakat hali 10 gol attı ligde.
Bu çakma duyumcularin taktigi bu zaten. Olumsuz bir durum icin acik kapı bırakırlar. Kulübüyle anlaşılamadı der siyrılırsın.ank geldi bile demedi ki
Kulüple anlaşırsa dedi. O bile yalanmış.

Aynen öyle ali naciyle saldılar haberi tepkiye göre politika güdüyorlar tam komediNdiaye yalanlaması gelmiş. Yani anlayacağımız üzere nabız ölçme amaçlı salmışlar haberi maşalarına
Bu çakma duyumcularin taktigi bu zaten. Olumsuz bir durum icin acik kapı bırakırlar. Kulübüyle anlaşılamadı der siyrılırsın.
ve o da muhtemelen hedefi buldu ki bizimkiler hemen aciklama yapti. alacaktik yoksaNaci bakti haber alamiyor bir tane isim sallayim dedi

Yok be rtaş ne sallaması apaçık bi ilgi varmış belli. Önden haber saldılar baktılar büyük tepki var hemen yalanladılar.Naci bakti haber alamiyor bir tane isim sallayim dedi

Muslera
Omar Luyindama Marcao Saracchi
Transfer Transfer
Transfer Transfer Transfer
Falcao
Bu takima kanat transferi orta saha transferi kadar önemli Arda - Feghouli - Emre ilk 11 olmaz...
Yalniz ali naciyi yemlemis olabilir yonetim haber ucurani yakalamak icin
Basarili bir operasyon oldu sksksks
@Musap Aydinli