Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
IMG_0441.webp

Biz transfer yapamayız demek isteniyor heralde

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Falcao bize gelmeden önce Fransa liginde 33 maça çıktı , 15 gol attı.
Bizim ligde 16 maçta 10 gol.
Nerede yanlış yapmışız , adamı hazırlarken neyi yanlış yapmışız ? Onlara bakmamız lazım.
Geçiniz 11 oyuncusu değil laflarını , adamın sakat hali 10 gol attı ligde.
Sonuna kadar katiliyorum sana ama sununda etkisi var sirti donuk her pas aldiginda tekmeyi basiyorlar lig kasap dolu hep soyluyorum bizim lig istanbul sokaklari gibi luks araba alirsan yarin birgun cukura duser yolda kalirsin jeep lazim

Taktik belli ndiayeyi ortaya at transferi daha da uzat en sonunda taraftarı ndiayeye dilenecek kıvama getir. 1 haftaya ndiaye diye ağlarız

Ndiaye ile anlaşıldı kulübüne teklif yapıldı falan diyenler iyi patladı :asd:

İşte yönetimin bunu yapması lazım ortada bi ilgi dahi söz konusu değilse çıkıp yalanyacaksın ki Ali Naci gibi kolpalara haddini bildireceksin

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Bu çakma duyumcularin taktigi bu zaten. Olumsuz bir durum icin acik kapı bırakırlar. Kulübüyle anlaşılamadı der siyrılırsın.

Ben kulübün Ndiaye hakkında nabız yoklaması yaptığını düşünüyorum.
Yoksa hiçbir ismi yalanlamadılar şimdiye kadar.
Ya da bitirdikleri transferler var gaza geldiler.

Muslera
Omar Luyindama Marcao Saracchi
Transfer Transfer
Transfer Transfer Transfer
Falcao

Bu takima kanat transferi orta saha transferi kadar önemli Arda - Feghouli - Emre ilk 11 olmaz...

Koca forumda bu beş ihtiyacı ısrarla vurguluyan kişi sayısı beşi geçmez.Bu taraftar yapısıyla yöneticilerin ısrarla iş bilmezlik sergilemeleri çok normal.Ligler bitmeden bizim tapacağımız iş alternatifiyle falan uğraşmadan buralara yabancı kaliteli oyuncuları almak olmalıydı.
ne acıki çoğunluğu iki orta sahayla herşeyin düzeleceğini sanıyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt