Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
1 hafta daha uzarsa bu transfer işi ekici,tolgay haberleri çıkacak bu sefer buralar ndiaye aşığı insanlarla dolacak ki ben de o 2 dangalak yerine ndiayeyi tercih ederim. Olumsuz manada müthiş bi psikoloji yönetimi yapıyor yönetim

Neyse olumlu düşünmeye devam mehmet ekici tolgay veya ndiaye olmayacak en azından kuşların çöpünden kurtulduk

Galatasaray'dan açıklama: Badou Ndiaye'nin transfer edileceğine ilişkin haberler tamamen gerçek dışıdır.

1 hafta daha uzarsa bu transfer işi ekici,tolgay haberleri çıkacak bu sefer buralar ndiaye aşığı insanlarla dolacak ki ben de o 2 dangalak yerine ndiayeyi tercih ederim. Olumsuz manada müthiş bi psikoloji yönetimi yapıyor yönetim
Onlarda demin yalanlandi xd

Falcao 11 oyuncusu degil

Renktaş muhtemelen yazan arkadaşda biliyor bunu..elimizde gönderilmesi zor o kadar çok adam varki hepsini şu an için gönderemeyiz.Zaten hiçbirisini neyazıkki gönderemedik. bunların en zorları diagne ve falcao olduğu için bunlardan maksimum verim almak zorundayız..Bu handikapı ortadan kaldırmak içinde o bölgelere fark yaratan tempolu adamlar almalıydık..Hala şansımız var ama zor görünüyor.

🔥🔥🔥
Orta saha arayışlarını sürdüren Sarı Kırmızılılar, Ndiaye ile herhangi bir ilgilerinin olmadığını açıkladı. Öte yandan alınan bilgiye göre hedefteki ismin Mama Velioune Ndiaiç olduğu ve oyuncu ile 2+1 yıllığına prensipte anlaşıldığı belirtiliyor. (@ckstatistic)

iyi nöbetler :-)

Screenshot_20200906_113656.webp

Transfer Istihbarat Şefi

Renktaş muhtemelen yazan arkadaşda biliyor bunu..elimizde gönderilmesi zor o kadar çok adam varki hepsini şu an için gönderemeyiz.Zaten hiçbirisini neyazıkki gönderemedik. bunların en zorları diagne ve falcao olduğu için bunlardan maksimum verim almak zorundayız..Bu handikapı ortadan kaldırmak içinde o bölgelere fark yaratan tempolu adamlar almalıydık..Hala şansımız var ama zor görünüyor.

Valla 2 kanat 3 os 1 stoper lazim emre kilinc arda feg normalde bizde 11 olmamasi lazim ama oyuncu satisi olmadan imkansiz para yok
Falcao konusunda haklisiniz tabi ama hatay macindan sonra adem ve diagneden formayi zor alir diyorum ben

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt