Halil Vurucu
Berlin Panteri
- 25 Ağustos 2018
- 46.998
- 21.053
- 2.233
Hepsi patladi, A'dan Z'ye hepsi patladi.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Semih Kaya, Galatasaray’dan teklif bekliyor. (Milliyet)
:|
Onlarda demin yalanlandi xd1 hafta daha uzarsa bu transfer işi ekici,tolgay haberleri çıkacak bu sefer buralar ndiaye aşığı insanlarla dolacak ki ben de o 2 dangalak yerine ndiayeyi tercih ederim. Olumsuz manada müthiş bi psikoloji yönetimi yapıyor yönetim
Tolgay , Ekici de yalanlandı.1 hafta daha uzarsa bu transfer işi ekici,tolgay haberleri çıkacak bu sefer buralar ndiaye aşığı insanlarla dolacak ki ben de o 2 dangalak yerine ndiayeyi tercih ederim. Olumsuz manada müthiş bi psikoloji yönetimi yapıyor yönetim
Falcao 11 oyuncusu degil
Yalanlamaya sevinenler var ama bu gidişle Ndiaye ve Rodrigues olsaydı bari diyeceğiz.
O zaman daha kötü isimler loadingOnlarda demin yalanlandi xd
Renktaş muhtemelen yazan arkadaşda biliyor bunu..elimizde gönderilmesi zor o kadar çok adam varki hepsini şu an için gönderemeyiz.Zaten hiçbirisini neyazıkki gönderemedik. bunların en zorları diagne ve falcao olduğu için bunlardan maksimum verim almak zorundayız..Bu handikapı ortadan kaldırmak içinde o bölgelere fark yaratan tempolu adamlar almalıydık..Hala şansımız var ama zor görünüyor.
Bu adami bizde sahada yururken sevilla teklifi geldiginde antrenmanlara ve maclara nasil asildigiyla hatirlayacagim
Söyle düsün. Nainggo + lerma+ johansen yalanlanmadilar xdO zaman daha kötü isimler loading