- 1 Ağustos 2014
- 63.851
- 75.054
- 4.338
Beleşe alabileceğimiz sürpriz isim kim olabilir kiBonservislide ffp tabi ama beleş transferde etkiliyordur. Kulüpte belli ki para sıkıntısı var
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Beleşe alabileceğimiz sürpriz isim kim olabilir kiBonservislide ffp tabi ama beleş transferde etkiliyordur. Kulüpte belli ki para sıkıntısı var
Coulibaly ve Lerma hariç hepsiListeyi tamamladık. Bunlara yalanlama verebilir misiniz @Özgür Ayten bey. Taraftar ve Renkdaşlar çok sevinir.
GSC Orta Saha Listesi
Nainggolan
Coulibaly
Jakub Moder
Jozwiak
Aytac kara
Jefferson Lerma
Pajtim Kasami
Aleix Garcia
Juan Mata
Marco Benassi
C. Kouyaté
Adrien Silva
Hauge
Cabezas
Bjørkan
Transfer Istihbarat Şefi
emin misin aytaç da yazıyo ordaKiralık + satın alma opsiyonuyla gençler alınacak orta sahaya. Linnes gider, Babel gider
Coulibaly ve Lerma hariç hepsi
Nainggolanın yalanlanması üzdüKiralık + satın alma opsiyonuyla gençler alınacak orta sahaya. Linnes gider, Babel gider
Kiralık + satın alma opsiyonuyla gençler alınacak orta sahaya. Linnes gider, Babel gider
as abis.a kimi aldık arkler
Peki Özgür bey alacağımız oyuncular belli mi şu anda? Belli seçenekler arasından tercih mi yapacağız yoksa direkt hedefte 2 oyuncu var mı?Kiralık + satın alma opsiyonuyla gençler alınacak orta sahaya. Linnes gider, Babel gider
adamı rahat bırakın yav@Özgür Ayten
Peki
Diagne
Feghouli
Belhanda
bu ucluden gidecek olanlar varmi yoksa umidimize keselemmi ustad.
ANE-LX1 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Sanmıyorum fernandinho ayrılıyorum dese inter,milan,juve 3lüsünden biri kapr hemenFernandinho olabilir o en fazla o da zor city 00:00 da yatırıyordur herkesin parasını