Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Başkan lemina gündemimizde yok dedi g.sevgisi twit attı nasıl yok başkan lemina gündemimizde diye ertesi günlerde başkan lemina gündemimizde diye kendini düzeltti. Herkes italyan kondisyonerleri yazıyordu bu adam scott piri dedi. Lemina kalıyormuş gibi story attığı halde anlaşamadık almayacağız dedi v.s v.s bu adamın bir şekilde bilgi aldığı çok bariz

Bu duyumcu düşmanlığını da bir türlü anlamıyorum. Sabit aynı isimler tüm duyumculara o yalancı bu yalancı demeye bayılıyor. Örneğin bu yılın en başarılı ismi olarak görünen galasevgisi, adam moder v.s. daha kimse esamesini okumazken yazdı. Herkes başka kondisyoner kesin derken adam ısrarla piri dedi, hakan balta idari kadro işi yine ondan geldi. Lemina olmayacak dedi, Beşiktaşla anlaştı diyorlar dedi, Lemina olmadı doğru ama bak Beşiktaş dedi yalancı yazanlar var. Yahu adamın belli ki bizim takım içinde ciddi bir kaynağı var, Beşiktaşın içini nasıl bilsin aynı zamanda, muhtemelen bilgi aldığı adamın Beşiktaş konusundaki tahminini aktardı. Tek yanıldığı 10 gün önceki hafta içi bitebilir sözü ki bitti demedi, bitmesini bekliyorum dedi. Şimdi yine diyor 24-26 yaş arası iki kiralık+opsiyonlu diye, muhtemelen hafta içi gelişme olur diyor. Zamanı bilmiyorum ama bu sözünün üzerine 30 yaşında adamlar alırsak eleştririn adamı mesela ama şu haliyle en başarılı isim bu dönem.

Alıştın mı abi Bursa'ya?

Görükle'de birbirimizi bilmeden kim bilir kaç kez denk gelmişizdir :D

Geçen sizin oraya kız arkadaşımı almaya gidiyordum, araba kullanırken tam bakamadım ama bi motorcu yatıyodu yerde. Kamyonun altına girmiş. Duydun mu onu?
Kardeşim Bursa'ya alıştım geçen günkü olayı da duydum ne yazık ki en kısa zamanda yüz yüze görüşmek dileğiyle cepten haberlesiriz 😊

Derhal cevabı verilmeli

kardes-sileriz-sikinti-yapma_935506.webp

Galasevgisine göre geçen hafta çarşambaya kadar orta sahaya 1 transfer geliyordu
Bu adamin elindeki birseymi senin yonetimin beceriksiz olursa adam gidip kolundan tutup getirecek mi duyumcu adam duydugunu soyluyor adama medyum muamelesi yapmayi birakin adam dogru durust sovmen biri degil ne zaman duzgun biri ciksa ille afaroz edeceksiniz sonrada duyum yok diye bagiracaksiniz

bu gece heyecanlı duyumcu arzındaki patlama beni keyiflendirdi ama masterchef yüzünden geç gördüm. allahınız varsa birini alın artık.

Kolpasevgisi’nden herkese selamlar. Bu hesap niye ciddiye alınıyor hâlâ anlamak güç..

Sürekli önümüzdeki hafta birileri gelecek diyor en fazla 3 hafta daha sıkar böyle.

Ekli dosyayı görüntüle 92614Ekli dosyayı görüntüle 92615

asamoah için resmi hesaptan sol beke güneş vuran tweet atan bir takımın taraftarısın ve yöneticilerin alan , asamoah gıbı kesın bızde dediğin adamları elinden kaçırdı. çok normal değil mi böyle olması?

Benim tahminim Bakayoko chelsea elinde tutacağını sanmıyorum geçen senede monacoya verdiler kiralık bize olabilir talibi yok gibi şuan. Plaseler Nakamba, Amartey.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt