- 1 Mayıs 2018
- 57.943
- 48.713
- 3.873
kolp sevgisi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
değil dedi. 24-26 yaş arası heyecan verici diyor. belli ki böyle misal örnek veriyorum renato sanchez gibi büyük sukseyle alınmıs ama patlamayı yapamamıs tipler.
Kardeşim Bursa'ya alıştım geçen günkü olayı da duydum ne yazık ki en kısa zamanda yüz yüze görüşmek dileğiyle cepten haberlesirizAlıştın mı abi Bursa'ya?
Görükle'de birbirimizi bilmeden kim bilir kaç kez denk gelmişizdir
Geçen sizin oraya kız arkadaşımı almaya gidiyordum, araba kullanırken tam bakamadım ama bi motorcu yatıyodu yerde. Kamyonun altına girmiş. Duydun mu onu?
Ölmüş mü abi o çocuk? Kötü gibi duruyordu valla fena girmiş.Kardeşim Bursa'ya alıştım geçen günkü olayı da duydum ne yazık ki en kısa zamanda yüz yüze görüşmek dileğiyle cepten haberlesiriz![]()
Bu adamin elindeki birseymi senin yonetimin beceriksiz olursa adam gidip kolundan tutup getirecek mi duyumcu adam duydugunu soyluyor adama medyum muamelesi yapmayi birakin adam dogru durust sovmen biri degil ne zaman duzgun biri ciksa ille afaroz edeceksiniz sonrada duyum yok diye bagiracaksinizGalasevgisine göre geçen hafta çarşambaya kadar orta sahaya 1 transfer geliyordu
Var ya büyük troll oldun. Böyle değildin sen...
Kolpasevgisi’nden herkese selamlar. Bu hesap niye ciddiye alınıyor hâlâ anlamak güç..
Sürekli önümüzdeki hafta birileri gelecek diyor en fazla 3 hafta daha sıkar böyle.
Ekli dosyayı görüntüle 92614Ekli dosyayı görüntüle 92615
Ben kaza haberini duydum umarım birşey olmamıştırÖlmüş mü abi o çocuk? Kötü gibi duruyordu valla fena girmiş.
Sınavım bitiyor 8'inden sonra müsaitim, ne zaman istersen.
Yakında 15 te......Başka birinin yazdığı yazıya verdiğim cevaptan dolayı engelledi beni![]()
Benim tahminim Bakayoko chelsea elinde tutacağını sanmıyorum geçen senede monacoya verdiler kiralık bize olabilir talibi yok gibi şuan. Plaseler Nakamba, Amartey.