Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

hoca milan ilişkisi falan. krunic olması cidden muhtemel gibi.

Bu ne kardeşim Ahmed Denizci olmasa haber alamayacağız ne biçim bir t.dönemi oldu böyle.

Geleceğin Zeki Uzundurukan'ı, Ahmet Denizci'ye buradan selam gönderiyorum.

Apo alanla patoyu almaya gitti duyumcu olsan apo pazartesi alanla pato icin cine gidiyor haberini alsan bu haberi versen sonra adam tesekkur edip geri gelse herkes senin uzerine cullansa durum nasil olurdu suclu duyumcumu apo mu? biraz vicdanli olun bu kafayla duyumcu kalmaz forumda masterchef survivor konusuruz
bu duyum işi forumda dönmüyoki zaten twitterdan bahsediyorum
3 gün önce şu adamı alacağız diyen adama transferi yapmış muamelesi yapıyolar, ee verdiği duyum patlayınca da ona göre geri dönüşü olur riskli bi iş
10 senede 8 kere şampiyon olmuş adam maç kaybedince istifa diye başlık açılıyor burda ;D duyumcuya mı göz yumacaklar

Semih'in dedesi kahvehane düşkünü. Semih Floryaya geldiğinde 3-4 kez bizim burdaki kahveye okey oynamaya gelirdi. Tabi kahve kapandı şimdi nerede takılıyorlar bilemem :D

Ben 1 ay önceden Fatih Terimin Schifo Mehmet in jübilesi için Milanı getireceğini söylediğimde bana gülmüşlerdi :)

FLAŞ GALATASARAY YORUMU!

Bastien, bugün Belçika ekibine imza atmak için basının karşısına geçerken Cim Bom ile ilgili de flaş bir açıklamada bulundu.

Galatasaray'ın kendisine teklif yaptığını doğrulayan genç yetenek, "Nice, Everton, Galatasaray gibi kulüpler önüme güzel projelerle geldi. Ancak sportif ve somut olan teklif Liege'inkiydi. Bugün bu yüzden buradayım." ifadelerini kullandı.

Bir ara (2018) Samiel Bastien'i de istemişiz. Şuan o da olabilir. Belçika Ligi'ni seviyoruz.

LAŞ GALATASARAY YORUMU!

Bastien, bugün Belçika ekibine imza atmak için basının karşısına geçerken Cim Bom ile ilgili de flaş bir açıklamada bulundu.

Galatasaray'ın kendisine teklif yaptığını doğrulayan genç yetenek, "Nice, Everton, Galatasaray gibi kulüpler önüme güzel projelerle geldi. Ancak sportif ve somut olan teklif Liege'inkiydi. Bugün bu yüzden buradayım." ifadelerini kullandı.

Bir ara (2018) Samiel Bastien'i de istemişiz. Şuan o da olabilir. Belçika Ligi'ni seviyoruz.
1 ay sakatmis kendisi. tam bizlik oyuncu. gelsin.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt