- 26 Ocak 2013
- 24.977
- 16.603
- 1.768
Sana ne sarcaz be sen sinirlenmezsinbana sarın lan
Kuduracak adam lazım bana
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sana ne sarcaz be sen sinirlenmezsinbana sarın lan
Floryadan magazinsel duyumlar verebilirim. Örneğin Necatinin en son kira borcu vardi ama fink atip geziyordu sağda soldaForum yıllardır kendi içinden bir duyumcu çıkartamadı alt yapıya onem verilmeli.
Başka??Floryadan magazinsel duyumlar verebilirim. Örneğin Necatinin en son kira borcu vardi ama fink atip geziyordu sağda solda
Floryadan magazinsel duyumlar verebilirim. Örneğin Necatinin en son kira borcu vardi ama fink atip geziyordu sağda solda
o zaman sana dolayalım. çabuk sinirleniyorsun senSana ne sarcaz be sen sinirlenmezsin
Kuduracak adam lazım bana
Semih'in dedesi kahvehane düşkünü. Semih Floryaya geldiğinde 3-4 kez bizim burdaki kahveye okey oynamaya gelirdi. Tabi kahve kapandı şimdi nerede takılıyorlar bilememBaşka??
Neco'nun bizde oynarken arabasi bile kiralikti sonradan aldı mi bilememBelhanda bile ev aldı neco kirasıysa yazıklar olsun.
Ben okeyim canım sıkıldıo zaman sana dolayalım. çabuk sinirleniyorsun sen
@Ahmet DenizciBu ne kardeşim Ahmed Denizci olmasa haber alamayacağız ne biçim bir t.dönemi oldu böyle.
Geleceğin Zeki Uzundurukan'ı, Ahmet Denizci'ye buradan selam gönderiyorum.
bu duyum işi forumda dönmüyoki zaten twitterdan bahsediyorumApo alanla patoyu almaya gitti duyumcu olsan apo pazartesi alanla pato icin cine gidiyor haberini alsan bu haberi versen sonra adam tesekkur edip geri gelse herkes senin uzerine cullansa durum nasil olurdu suclu duyumcumu apo mu? biraz vicdanli olun bu kafayla duyumcu kalmaz forumda masterchef survivor konusuruz
duyumcuya mı göz yumacaklarSemih'in dedesi kahvehane düşkünü. Semih Floryaya geldiğinde 3-4 kez bizim burdaki kahveye okey oynamaya gelirdi. Tabi kahve kapandı şimdi nerede takılıyorlar bilemem![]()
G seviyoz çünküNeden G.Sevgisini savunuyorsunuz ?
krunic'i freiburg istiyordu. 33 milyon artidalar transferde. parayi basip alabilirler.
1 ay sakatmis kendisi. tam bizlik oyuncu. gelsin.LAŞ GALATASARAY YORUMU!
Bastien, bugün Belçika ekibine imza atmak için basının karşısına geçerken Cim Bom ile ilgili de flaş bir açıklamada bulundu.
Galatasaray'ın kendisine teklif yaptığını doğrulayan genç yetenek, "Nice, Everton, Galatasaray gibi kulüpler önüme güzel projelerle geldi. Ancak sportif ve somut olan teklif Liege'inkiydi. Bugün bu yüzden buradayım." ifadelerini kullandı.
Bir ara (2018) Samiel Bastien'i de istemişiz. Şuan o da olabilir. Belçika Ligi'ni seviyoruz.