Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Gelirse hava toplari acisindan da iyi olur orta sahada seri omer koksal babaya bile ustunluk saglayamiyodu

Galasevgisi falan bunlar kim? Kaç tane transfer bilmişler? Piyasada takip edilebilecek bir tane bile duyumcu yok. En iyisi Ali Naci'ydi o da dün patladı.

okayı hic 90dk izleyen varmı merak ettim ortasahan komple baskı yapan takım degilse okay 90 dk küfür yer

agır bir elman okay nzonzinin beyazının bulmuşuz dersınız

Gala sevgisi 2 oyuncu tamam sali-carsamba hareket olacak yazmıştı da, okay kendi tamam dese ne olacak kulübü vermez ki. Kulüple belli aşamaya gelmeden oyuncu ile görüşmek ne fayda eder, bizim yönetim sürekli kulüpleri es geçip oyuncu ile anlaşıyor sonra kulüp vermiyor iş uzuyor.

SM-A115F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bu Okay'i neden begeniyorsunuz biri anlatabilir mi? Hangi ozelligi cok guzel mesela? Ya da soyle diyim, Galatasaray'da ne isi olabilir?
Hava toplarındaki üstünlüğü ve fizik gücü inkar edilemez Okay'ın ama bu Galatasaray'da oynaması için yeterli mi ? anca yabancı sınırlaması olduğu zaman Galatasaray'da oynaması kabul edilebilir Okay'ın

Hava toplarındaki üstünlüğü ve fizik gücü inkar edilemez Okay'ın ama bu Galatasaray'da oynaması için yeterli mi ? anca yabancı sınırlaması olduğu zaman Galatasaray'da oynaması kabul edilebilir Okay'ın
Kisaca suan aradigimiz oyuncu degil kesinlikle orta saha icin, sirf hava toplarinda iyi diye oyuncu alinmaz cunku bizim orta saha diye birsey yok ve oraya hizli, oyunun iki yonunu oynamasini bilen ve pas trafigini saglayacak kaliteli ayaklar lazim. Okay da bu ozellikler yok.

Yav zaten izleyen de yoktur. Yerli, milli diye çat tüm sorunlar çözecek sanıyorlar. Nzonzi gibi olur işte arada top kapar.

Bize hızlı adam lazım, zaten ilerisi kağnı gibi.
Okay nasil oynatirsin: bayernin Javi Martinez i oynattigi gibi.
6 no bu sadece top kesip ilk pas istasyonu olacak
8 nolar Cok aktif olacak.

Okayın partneri tempolu olursa sikinti olmaz bence bekler tempolu e emre de oyle. Ama feghouli adli hali saha topcusunun ivedilikle kovulmasi gerekiyor. Ben omrumde bu seviyede boyle kotu fizik kondisyon gormedim. Arda yaninda mbappe

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt