Hasan Söyler
Sarı Üye
- 19 Ağustos 2020
- 455
- 445
- 513
Okayin opsiyonu min 10 olmaz mi ayrica cocuk hep oynuyor zaten
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yav zaten izleyen de yoktur. Yerli, milli diye çat tüm sorunlar çözecek sanıyorlar. Nzonzi gibi olur işte arada top kapar.Hic begenmem. Ha yerli olmasi sebebiyle gelsin yine de.
Galasevgisi falan bunlar kim? Kaç tane transfer bilmişler? Piyasada takip edilebilecek bir tane bile duyumcu yok. En iyisi Ali Naci'ydi o da dün patladı.
Hava toplarındaki üstünlüğü ve fizik gücü inkar edilemez Okay'ın ama bu Galatasaray'da oynaması için yeterli mi ? anca yabancı sınırlaması olduğu zaman Galatasaray'da oynaması kabul edilebilir Okay'ınBu Okay'i neden begeniyorsunuz biri anlatabilir mi? Hangi ozelligi cok guzel mesela? Ya da soyle diyim, Galatasaray'da ne isi olabilir?
Yoo hızlı oyuncu dediğin için dedim.Espri mi yaptığını sanıyorsun bileyim de ona göre cevap vereyim.
Başaramadık abi.hala top depici almadık mı?
Kisaca suan aradigimiz oyuncu degil kesinlikle orta saha icin, sirf hava toplarinda iyi diye oyuncu alinmaz cunku bizim orta saha diye birsey yok ve oraya hizli, oyunun iki yonunu oynamasini bilen ve pas trafigini saglayacak kaliteli ayaklar lazim. Okay da bu ozellikler yok.Hava toplarındaki üstünlüğü ve fizik gücü inkar edilemez Okay'ın ama bu Galatasaray'da oynaması için yeterli mi ? anca yabancı sınırlaması olduğu zaman Galatasaray'da oynaması kabul edilebilir Okay'ın
Okay nasil oynatirsin: bayernin Javi Martinez i oynattigi gibi.Yav zaten izleyen de yoktur. Yerli, milli diye çat tüm sorunlar çözecek sanıyorlar. Nzonzi gibi olur işte arada top kapar.
Bize hızlı adam lazım, zaten ilerisi kağnı gibi.
Bende gördümgalasevgisi silmiş ama ben de görmüştüm dün bahsettiğim isimden biri Okay diye bir şey yazmıştı