Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
okay deyince aklıma hemen Gomis'in ts'ye attığı gol geliyor. aynı hataları bizde yaparsa çok küfür yer taraftardan
O maç stoperdi ama.

Çocuğun orijini ofansif orta sahaydı, ağır diye defansife döndürdüler de alt yapı eğitmi ofans ağırlıklıyken stoper oynatılması bence makul değildi.

1599467217766.webp

Okay'a kötü bir oyuncu diyemem tıpkı Seri gibi tıpkı Nzonzi gibi "doğru" profilde bir takımda oynuyor olsa çok iş yapardı ama şu içi geçmiş takıma gelirse birkaç maç sonra Okay çok ağır-dribling yapmıyor ne bileyim tekniği iyi değil diye söveriz çünkü takımımız öyle bir halde ki futbolcuların iyi yanlarını sergileyebilmesi imkansız hep kötü yanları göze batıyor

Takımını temposu yüksek mücadele gücü olan hızlı geçiş oyunlarıyla hücum eden bir takım haline getirirsin orta sahaya 2 tane çift yönlü oyuncu ile birlikte Okay'ı eklersin havadan yerden topun sende kalmasını sağlar rakip atakları ilk karşılayan adam olur orta sahada ki fizik gücün olur böyle bir plan olsa kesinlikle Okay'ın gelmesini isterim

Ama mevcut yönetim&teknik ekip devam ettiği sürece bence yapılacak 1-2 transferin hiçbir önemi yok değil Okay, Nainggolan gelse bile bu takım 1-2 transfer ile kurtarabilecek halde değil

Fatih Terim'in senelerdir müdahale etmediği içi geçmiş oyun ve hücum hattımızdaki Feghouli&Falcao&Belhanda ve Arda dörtlüsü sahada olduğu sürece ligdeki rakiplerimizin hemen hepsinden çok daha az gol atacağız buna Okay veya başka bir orta saha çare olamaz

Ben de hantal 6 numarali sevmiyorum ama okan itin g...ne sokulacak bir topcu degil

Gonul ister ki lerma gibi hareketli 6 gelsin ama
okanin partnerleri hareketli olacaksa okana olumsuz degilim

Nzonzi’yi hareketsiz diye begenmeyenler Okay’a göbek atıyor. Al hocasını vur fanboylarına işte.

Celta vigo vermez okayi, kiralık niye versin oynattığı takımın en önemli oyuncularından biri. Bazı arkadaşlar zorunlu satın alma diyor da zorunlu satın alma da bu sene ffpsine ekleniyor. Opsiyon koyarsın ayrı ama zorunlu olunca kiralanan yıla ekleniyor. Luyindama zorunlu satın alma yoktu hatırlayın.

SM-A115F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt