Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Arkadaşlar maddi durumlardan ötürü yedeğin yedeği olarak yaşlı isimleri tutma gibi bir şansımız yok. Bakın sportif başarı için demiyorum olayın o boyutu tartışılır ama maddi olarak forvette diagne falcao olsun sonra adem olsun o da olmazsa ali yavuz oynar sol bekte saracchi olsun emre taşdemir olsun linnes gerektiğinde oynasın sonra süleyman luş oynar bu mantıkla biz altyapıdan oyuncu sahaya süremeyiz ve aynı zamanda maaş bütçemiz çok kabarır. Biz senede 5 maç ali yavuzu 5 maç süleyman luşu görebilmeliyiz ki bonservis kazanalım bakın bugün yunus akgün oynamamasına rağmen bonservisle satılır hem maaş yükü yok hem de genç bu sene 5 maçta ali yavuz girip bi hareket yapsa bi gol atsa sene sonu 3e 4e teklifler gelir en az süleyman luş çıksa iki maç sol bekte sırıtmasa seneye as yedeğimiz olur sonraki sene ilk 11e girer yani demek istediğim şu bu oyuncuları puan kaybetmek pahasına bile olsa ara ara kullanmalıyız şimdi süleyman belki ilk maçında rezalet oynayacak ve gol yedirecek belki ikinci maçında da tempoya ayak uyduramayacak nitekim ozan kabak iki maçta bir penaltı yaptırdı ama yavaş yavaş takımın seviyesine oynaya oynaya çıkacak ve elimizde değerli bir mal haline gelecek şimdi saracchi yorgunken orda sözleşmesi bitecek linnes oynasa ne yazar veya emre taşdemir çok üst düzey bir performans verme umudu var mı da oynayacak çıkıp süleyman oynamalı ki kazanabilme şansımız olsun. Bu yüzden takım dizerken potansiyelini yüksek gördüğümüz alt yapı oyuncularının önüne bize bonservis kazandırmayacak performans olarak as oyuncu kadar katkı veremeyecek oyuncuları koymamalıyız.

Isimli oyuncu olmasina gerek yok, gitsinler Norvec'ten , Danimarka'dan veya Balkan ulkelerinden ucuza bir kac oyuncu getirsinler bizim aradigimiz profile uygun olmasi kaydiyla. En azindan birseyleri deniyorlar derim.
Bende öyle olmasini istiyorum. Tekrar ediyorum ama nerde öyle bir yönetici?? Kolibaliyi bile alamadilar..

xhaka belhanda onlerinde arda
uffff
.
tapatalk_1599075460534.webp

Okayı daha Trabzondayken bile çok istiyordum. Neden istenmediğini de anlamış değilim forumda, bence 1.90+ bir adam için gayet de çevik ki o kadar olur anca. Nzonzi'nin problemi yavaş olması değildi ki resmen umursamaz olmasıydı. o fiziğine rağmen tek bir hava topuna çıkmaması, yanından geçen adamı seyretmesiydi. Okay bunları baya iyi yapıyor, hem hava hakimiyeti hem mücadele açısından tam bizim aradığımız orta saha bence. Milli takımda kendisine ciddi haksızlık yapıldığını düşünüyorum hatta, Mahmutun Ozanın oynadığı mevkide banko oynamalı Okay.

Fati de iyi oyuncu geleceği parlak. Scout ekibi uyumasın takımımıza kazandırsın bu çocuğu.

HABERASLAN ÖZEL HABERİ

Galatasaray bu hafta içinde çok büyük bir aksilik çıkmazsa 2 orta saha oyuncusunu resmen açıklayacak. #HaberAslanÖzel

hedef23

SON DAKİKA: Stoke City'de forma giyen orta saha oyuncusu Etebo Karo, Galatasaray'a katılıyor. (@K1Says)

* Oyuncunun menajerliğini William D'Avila yapıyor.

Ulan davila olmasa oyuncu alamicaz he

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt