- 26 Eylül 2012
- 122.189
- 72.881
- 5.068
arda halı sahada oynayan 40lık adamlar gibi koşuyor yaw
Kilo vermis falan bunlar ne fayda eder. Adam 3 senedir top oynamiyor, saniyorlar ki 1 ay idman yapinca kendine gelecek.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
arda halı sahada oynayan 40lık adamlar gibi koşuyor yaw
Kac kere izledin?Ömer bayram’ın esmer hali hayırlı olsun.
Sanırsın suikastçıEtebo Karo
Nijeryalı1,76
24 yaşında
Okuma yazması yok.
Kelime haznesi 30 kelimeden oluşuyor
Doğduğu yeri bilmiyor.
Evinde ışık yakmıyor.
14 Kardeşi var hepsi it kopuk.
Hobisi rakip orta sahaların kafatasından şarap içmek.
Ndiaye kadar hizli degil yaniTop kapar hız olarak normal hızda bir oyuncu. Zaten benim izlediğim maçlarda defansif özellikleri daha ağır basıyordu. Driblingi falan vardı ama öyle yaratıcı falan değildi. O yüzden yanına yaratıcı bir 8 daha lazım bence.
şimdi ben okudum araştırdım gençler..
bu çocuğun Stoke'dan ayrılarak Getafe'ye gitme sebebi şu.
Bi milli maç sonrası geliyor hoca basına diyor ki Etebo sakat, U23 maçına çıkartıyor.
Etebo da twitter'da bi taraftarın "neden oynamıyon hacım, sakat mısın, sana ihtiyacımız var" sorusuna, "sakat değilim" diye cevap veriyor.
Menejerle arası bozuk.
Getafe'ye gidiyor. orda oynarken babası ölüyor, Nijerya'ya gidiyor, sonra da pandemi nedeniyle İspanya'ya geri dönemiyor.
Olay bu.
Ardanın kendine gelme ihtimali %1 falan yaw.Kilo vermis falan bunlar ne fayda eder. Adam 3 senedir top oynamiyor, saniyorlar ki 1 ay idman yapinca kendine gelecek.
3-4Kac kere izledin?
Stoke taraftari bizden baya nefret ediyormus
köstebek olayı dogru o zamanadamı uçağa bindirmeden yaydırtmadılar haberi bu sefer![]()
Ali Koç maskanim herkesi bedelsiz alio , bizimkiler beceremez.şu transfere bedelsiz diyip durmayın. stoke verilecek kiralama bedelinin 2 katını davillaya verir bu çapsızlar
muhteşem 1 yetenek keşfettik rengim.ne oldu şimdi
Sherlock detected.şimdi ben okudum araştırdım gençler..
bu çocuğun Stoke'dan ayrılarak Getafe'ye gitme sebebi şu.
Bi milli maç sonrası geliyor hoca basına diyor ki Etebo sakat, U23 maçına çıkartıyor.
Etebo da twitter'da bi taraftarın "neden oynamıyon hacım, sakat mısın, sana ihtiyacımız var" sorusuna, "sakat değilim" diye cevap veriyor.
Menejerle arası bozuk.
Getafe'ye gidiyor. orda oynarken babası ölüyor, Nijerya'ya gidiyor, sonra da pandemi nedeniyle İspanya'ya geri dönemiyor.
Olay bu.
evetşu transfere bedelsiz diyip durmayın. stoke verilecek kiralama bedelinin 2 katını davillaya verir bu çapsızlar
Yok o kadar değildir ama ben Ndiaye'den daha iyi oyuncu özellikle defansif anlamda.Ndiaye kadar hizli degil yani
Stoke City taraftarlarıBiz onları çok seviyoruz yalnız
Verzonden vanaf mijn iPhone met GSCimbom Forum