Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
şu transfere bedelsiz diyip durmayın. stoke verilecek kiralama bedelinin 2 katını davillaya verir bu çapsızlar

Top kapar hız olarak normal hızda bir oyuncu. Zaten benim izlediğim maçlarda defansif özellikleri daha ağır basıyordu. Driblingi falan vardı ama öyle yaratıcı falan değildi. O yüzden yanına yaratıcı bir 8 daha lazım bence.
Ndiaye kadar hizli degil yani

şimdi ben okudum araştırdım gençler..

bu çocuğun Stoke'dan ayrılarak Getafe'ye gitme sebebi şu.

Bi milli maç sonrası geliyor hoca basına diyor ki Etebo sakat, U23 maçına çıkartıyor.
Etebo da twitter'da bi taraftarın "neden oynamıyon hacım, sakat mısın, sana ihtiyacımız var" sorusuna, "sakat değilim" diye cevap veriyor.
Menejerle arası bozuk.

Getafe'ye gidiyor. orda oynarken babası ölüyor, Nijerya'ya gidiyor, sonra da pandemi nedeniyle İspanya'ya geri dönemiyor.

Olay bu.

Bu ne ya Netflix Nijerya dizisi mi

Tek kelimeyle rezillik. Kimse bu adamı övmeye kalkışmasın. Bu adama kurtarıcı gibi davranan insana şüpheyle bakarım.

şimdi ben okudum araştırdım gençler..

bu çocuğun Stoke'dan ayrılarak Getafe'ye gitme sebebi şu.

Bi milli maç sonrası geliyor hoca basına diyor ki Etebo sakat, U23 maçına çıkartıyor.
Etebo da twitter'da bi taraftarın "neden oynamıyon hacım, sakat mısın, sana ihtiyacımız var" sorusuna, "sakat değilim" diye cevap veriyor.
Menejerle arası bozuk.

Getafe'ye gidiyor. orda oynarken babası ölüyor, Nijerya'ya gidiyor, sonra da pandemi nedeniyle İspanya'ya geri dönemiyor.

Olay bu.
Sherlock detected.
Şu yazının forumun girişine asılması "bu herif sakat mı" diye 6278282 tane soru gelmesini engelleyecektir şüphesiz.

Gs muhabirleri haber bulamazsa gram üzülmem

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt