Bu Etebo kime benziyor ya ?
babasına
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bu Etebo kime benziyor ya ?
şu transfere bedelsiz diyip durmayın. stoke verilecek kiralama bedelinin 2 katını davillaya verir bu çapsızlar
Şikeciler yapınca tamam biz yapınca ouuuvvvv
Verzonden vanaf mijn iPhone met GSCimbom Forum

Stoke City’den Etebo’yu satın alma opsiyonlu kiralayan Galatasaray Okay Yokuşlu’yu da ikna etti.
Celta Vigo ise yaklaşık 1.5 milyon Euro kiralama bedeli istiyor. Bu bedel 1 milyon seviyesine çekilmek isteniyor. Kulüpler anlaşırsa Okay aslan olacak. (@burhancanterzii)Ardanın kendine gelme ihtimali %1 falan yaw.
ama gel gör ki bir şekilde oynatılacak.
@gsarayruhu1905: Onyekuru'nun arkadaşına sohbet etmek için Etebo bize geliyormuş dedim. O da "Evet, zaten biliyoruz. Biz, Onyekuru'yla beraber Etebo ile konuştuk bugün." dedi.
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Yok şimdi hatırladım. Prison Break'de Sona cezaevinde Lechero'nun yanında Psikopat bir Karayipli vardı. Ona benziyor.tip olarak tsde oynuyan onaziye benzettim ben
Tek kelimeyle rezillik. Kimse bu adamı övmeye kalkışmasın. Bu adama kurtarıcı gibi davranan insana şüpheyle bakarım.
Tek kelimeyle rezillik. Kimse bu adamı övmeye kalkışmasın. Bu adama kurtarıcı gibi davranan insana şüpheyle bakarım.
Komik değil.Etebo Karo
Nijeryalı1,76
24 yaşında
Okuma yazması yok.
Kelime haznesi 30 kelimeden oluşuyor
Doğduğu yeri bilmiyor.
Evinde ışık yakmıyor.
14 Kardeşi var hepsi it kopuk.
Hobisi rakip orta sahaların kafatasından şarap içmek.
sammyYok şimdi hatırladım. Prison Break'de Sona cezaevinde Lechero'nun yanında Psikopat bir Karayipli vardı. Ona benziyor.![]()