GSCimbom
Transfer Nöbeti (Arşiv 10)
Anıl Kıraç

Transfer Nöbeti (Arşiv 10) Sayfa 21

Anıl Kıraç ·

Cevap
9,7K
Okunma
645,7K
Sayfa
21/485
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

GRANQVIST oyun kurmasini bilen top ayaga yasikan stoperdir, ama hizli degil, ben de buna fitim

bence daha hizli stoper alsak daha iyi olur, Cris de gorduk ne kadar problem oldugunu hizli olmayinca

ama kornerlerden artik kafayla gol izleriz oda pozitif

Drogba bombası

Galatasaray’da Sneijder sarhoşluğu yaşanırken başkan Aysal’ın bir sürprizi daha var.

https://cdn.amkspor.com/*********************-resimler/2013/01/DROGBA216.jpg

Sarı- kırmızılılar sezon başında üst üste bombaları patlatarak şampiyonluğunu transfer dönemine de taşımıştı. Ocak ayında ise Inter’den Wesley Sneijder’i alarak Avrupa’yı şaşırtan Cimbom şimdi bir başka dünya yıldızını kapmanın eşiğine geldi. Geçtiğimiz sezon tribünlerden yükselen “Taraftar çıldırdı Drogba’yı istiyor” seslerini hafızasına kazıyan başkan Ünal Aysal’ın verdiği direktifle ve Fatih Terim’in onayıyla yeni hedef Didier Drogba.

G.Saray, şu anda Fildişi Milli Takımı’yla Afrika Kupası’nda boy gösteren yıldızı sezon sonuna kadar kiralamak için girişimlerini hızlandırdı.

GRANQVIST oyun kurmasini bilen top ayaga yasikan stoperdir, ama hizli degil, ben de buna fitim

bence daha hizli stoper alsak daha iyi olur, Cris de gorduk ne kadar problem oldugunu hizli olmayinca

o 35 yaşındaki cris bu 27 yaşındaki granqvist ağbi. gerçi transferi kesin değil daha.

beyler olumsuz bi düşünce var ama bence kmse maçını izlemedi bile bende izlemedim şahsen bizim bi arkadaşa sordum serie a yı takip ediyor kendisi fenerli olmasına rağmen çok net stoperdir falan dedi hemen önyargılı davranmayalım

Can herkes çok ağır diyor :(

tek soru işareti o zaten Soner abi, açık alanda belki sorun olabilir ama şu şekilde çözülür o da. Granqvist fizikli olduğu için hamle stoperi olarak oynar, rakibe ilk baskıyı o yapar Semih de süratiyle arkayı toparlar.

Pozisyon bilgisi yüksek bir oyuncu çünkü sonuçta serie A'da stoper oynamak da kolay iş değil.

Hepiniz Granqvist'i yakından tanıyorsunuz heralde. Ama ağzınızdan Ağır'dan başka laf çıkmıyor. Bilen varsa çıksın anlatsın nasıl adamdır. Stoperler ağır stoper ve hızlı stoper diye ikiye ayrılmıyor malesef. Ujfalusi'de über hızlı bir adam değildi. Ama liderdi, nerede duracağını bilirdi, ne zaman kademeye gireceğini bilirdi.

muhim olan, yerinde ve zamaninda iyi bi yerde durmak.. Ujfa mesala.. adam biliyor..

Granqvist nasıl bilmiyorum, pek izlemedim. Söylemek gerekirse özellikte ligde bizim stoperlerin hızlı olması çok önemli, en azından ağır olmamalı. Genelde rakipler hızlı gelmeye çalışıyorlar. Ağır bir stoper bizim için büyük bir handikap olur.

Granqvist şu an gayet iyi transfer bana göre. Ujfa olayına döner bu iş o kadar da iddialıyım.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt