GSCimbom
Transfer Nöbeti (Arşiv 10)
Anıl Kıraç

Transfer Nöbeti (Arşiv 10) Sayfa 38

Anıl Kıraç ·

Cevap
9,7K
Okunma
645,7K
Sayfa
38/485
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

BA söylentileri vardi. Almisdim bi GS formasi yazdirmisdim BA ismini... olmadi.

Simdi buna DROG ekliecem basina, giyecem Formayi.

Drogba gelsin, stoperde bile oynar.

o fizikle rahat :lol:

tumblr_m6fvk9xLnR1rwcc6bo1_500.gif

Şahsen Granqvist ismine ısınamadım.Yaşından ötürü benimsenmeyen Toure kat be kat güvenilirdir Granqvist'ten.

Granqvist Kule tipi stoperlerden.. Ancak çok hantal değil mi ya? Tamam kafa toplarına çok hakim.. Bazı problemlerimizi çözer ama tek hamlelik bir stoper.. Dany'nin yerine oynayacağını düşündüğümüzde, Dany çabuk bir oyuncu ona rağmen defans arkasına atılan toplar sıkıntı yaratıyordu.. Kontrataklar büyük tehlike yaratıyordu.. Geniş alanda oynamakta zorlanıyorduk, Granqvist ile ne hale geliriz bilmiyorum, Bir kere Granqvist teknik oyuncu değil defanstan çıkarken pas dağıtımlarını yapamaz biz bunu da istemiyor muyuz..

Sanırım yan top sıkıntımız için ve topu oyuna sokmak adına tercih ediliyor.

Granqvist Kule tipi stoperlerden.. Ancak çok hantal değil mi ya? Tamam kafa toplarına çok hakim.. Bazı problemlerimizi çözer ama tek hamlelik bir stoper.. Dany'nin yerine oynayacağını düşündüğümüzde, Dany çabuk bir oyuncu ona rağmen defans arkasına atılan toplar sıkıntı yaratıyordu.. Kontrataklar büyük tehlike yaratıyordu.. Geniş alanda oynamakta zorlanıyorduk, Granqvist ile ne hale geliriz bilmiyorum, Bir kere Granqvist teknik oyuncu değil defanstan çıkarken pas dağıtımlarını yapamaz biz bunu da istemiyor muyuz..

kule tipi stoper nedir ya

şofben mi bu

Vallahi çok gol yemek sadece defansla ilgili bir durum değil. Kaleci, bekler, ön libero, oyun şablonu vs..

bizim selçuk ve melo ilk yarı çok formdalardı zaten...amrabat defansa ve hücuma inanılmaz katkı verdi...hamit ilk yarı kendini çok iyi gösterdi..eboue müthişti...emre çolak çok iyiydi oynadığı vakitler : ) demek istediğim bu arkadaşlar bu yazdıklarımın tam tersiydi..ve haliyle çok gol yemek kaçınılmaz oldu...yani sen haklısın emrah abi..:D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt