Aydın Dayıoğlu
10 Numara!
Cevap: Transfer Nöbeti
8 milyon euro'ya QPR diyorlar.
Rolando noldu?
8 milyon euro'ya QPR diyorlar.
Rolando noldu?
Tamam, simarma sen de![]()

Drogba gelsin, stoperde bile oynar.
forum derin uykudan sonra canlandi..:lol:
Granqvist Kule tipi stoperlerden.. Ancak çok hantal değil mi ya? Tamam kafa toplarına çok hakim.. Bazı problemlerimizi çözer ama tek hamlelik bir stoper.. Dany'nin yerine oynayacağını düşündüğümüzde, Dany çabuk bir oyuncu ona rağmen defans arkasına atılan toplar sıkıntı yaratıyordu.. Kontrataklar büyük tehlike yaratıyordu.. Geniş alanda oynamakta zorlanıyorduk, Granqvist ile ne hale geliriz bilmiyorum, Bir kere Granqvist teknik oyuncu değil defanstan çıkarken pas dağıtımlarını yapamaz biz bunu da istemiyor muyuz..
Rolando noldu?
BA söylentileri vardi. Almisdim bi GS formasi yazdirmisdim BA ismini... olmadi.
Simdi buna DROG ekliecem basina, giyecem Formayi.
Granqvist Kule tipi stoperlerden.. Ancak çok hantal değil mi ya? Tamam kafa toplarına çok hakim.. Bazı problemlerimizi çözer ama tek hamlelik bir stoper.. Dany'nin yerine oynayacağını düşündüğümüzde, Dany çabuk bir oyuncu ona rağmen defans arkasına atılan toplar sıkıntı yaratıyordu.. Kontrataklar büyük tehlike yaratıyordu.. Geniş alanda oynamakta zorlanıyorduk, Granqvist ile ne hale geliriz bilmiyorum, Bir kere Granqvist teknik oyuncu değil defanstan çıkarken pas dağıtımlarını yapamaz biz bunu da istemiyor muyuz..
Hangi transfer çok iyiydi mesela ?
Vallahi çok gol yemek sadece defansla ilgili bir durum değil. Kaleci, bekler, ön libero, oyun şablonu vs..
BA söylentileri vardi. Almisdim bi GS formasi yazdirmisdim BA ismini... olmadi.
Simdi buna DROG ekliecem basina, giyecem Formayi.
Baros ve Ulfaluji gider Drogba ve Kolo Toure gelir.Acayip olur o zaman.
Abi öncelik stoper olmalı ,drogba filan gereksiz olur ..
Ali şu sözünü verdiğin formayı alacağın italyan muhabirine ulaş..
Ne ayakmıs graqvuist midir nedir..bu gelisde granquist formasini soz verim:lol:
![]()