GSCimbom
Transfer Nöbeti (Arşiv 10)
Anıl Kıraç

Transfer Nöbeti (Arşiv 10) Sayfa 75

Anıl Kıraç ·

Cevap
9,7K
Okunma
645,6K
Sayfa
75/485
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

hücum hattındaki sıkınıtıyı ben de görüyorum ve oraya hernagi bir türk takımının alabileceği en iyi oyuncuyu aldık zaten artık savunmayı kurtaralım diyorum. sneijderden sonra bu hücum organizasyonu böyle gitmez artık savunmya düzeltme zamanı

Yetmiyor ama en iyi savunma hücumdur diyeyim aga :)

Haklısın geride de sorun var ama bana göre hucumda ki daha kritik diyeyim ve kacayım ben aga :)

Ya drogba zaten birkere yer acar 2inci forvete veya sneidere hatda melo , selcuk icin yer acar.

Adam zaten yanlis basina 2 adam bagliyacak kuvvetde ve topu da mükemmel saklayabilen ve pas atabilen adam.

Drogba ile berade bizim orta saha gene baslar gollere.

Bu Sene elmander gecen seneki elmander olmadigindan zaten orta saha pek gol atamiyor.

ilk etapta bu sene görevlerini pek iyi yerine getirmeyen orta sahi icin Sneijder geldi, insallah o cözer gol ve assist problemini, cünkü takim topu ne yapacak rakip kapaninca bilmiyor, orda iste artik Sneijder role üstenmeli !

Bana göre cidden geriye Transfer lazigm, bi Serdar Tasci yada Ömer, gelirler mi bilmiyorum, ama Serdar gelir gibi.

Haa sene ye Melo gider, daha dinamik yasi iyi ve üst düzey olan biri, forvete de Dünyaca klas bi adam alinir, yasi da 35 olmasin lütfen. Dzeko gibi =)

Drogba gelmiş 35 yaşına, şaka gibi, takımda görmek isteyenler var, katar mı burası çin mi? Gelecekse 6 aylığına gelsin kiralık.

Cok takip etmissin demek ki, anlat bakalim, ligdeki iyi oyuncular kimmis, taktikler nasil etc.

Takip etmeye gerek yok wikipedia ya girdim shanghai takımına drogba anelka + bi kaç oyuncu hariç hepsi çinli, o ligde beni koy ben bile kral olurum :D

2 milyar nüfüs var adamlarda 1 tane adam gibi çinli oyuncu yok, işte fiziksel özellikler yüzünden :D

Takip etmeye gerek yok wikipedia ya girdim shanghai takımına drogba anelka + bi kaç oyuncu hariç hepsi çinli, o ligde beni koy ben bile kral olurum :D

2 milyar nüfüs var adamlarda 1 tane adam gibi çinli oyuncu yok, işte fiziksel özellikler yüzünden :D

pöf. daha geçen sene drogba sayesinde chelsea şampiyonlar ligini aldı. odamı sana hafif geldi. 1.5 sene oynar bu fizikle bu adam.

Biraz ofansif oldu sanki ama

-------------Muslera----------------

----------------------------------

Eboue---Semih----Dany-----Hakan/Riera---

------------------------------------------

Hamit---Selçuk---Sneijder---Riera/Engin/Aydın-

------------------------------------

--------Burak-----Drogba-----------

bu şekilde bir dizilim ile olur mu sizce ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri