Emre Kartal
Parçalı Üye
Cevap: Transfer Nöbeti
Drogbaya ne gerek var :lol:
Drogbaya ne gerek var :lol:
Drogba'da nereden çıktı ?:confused:
Drogba hala tank gibi beyler. Ayrica ekstra gollerinin adami Drogba. Özellikle Türkiye´de onu durduracak stoper tanimiyorum
[video=youtube;P1K35vjboXw]https://www.youtube.com/watch?v=P1K35vjboXw[/video]
Drogba'da nereden çıktı ?:confused:
Granqvist ve Drogba gelirse Sneijder kornerlerden bolca asist yapacak gibi gözüküyor.![]()
Bu Avrupa'lılar ne kadar düz kafalı ve oturduğu yerden basit düşünmeyi seven insanlar yahu. Hollanda'lı bir spor sitesi Sneijder'in kararı doğru mu diye anket yapmış. %76 hatalı demişler. Tabi bi halt bilmediğiniz için kafaya göre PL'yi düşünerek sallıyorsunuz işte. Allah'ın cahilleri.
********************* gazetesinin haberine göre, Drogba kulübümden bonservisimi alabilirsem bedava gelir 2.5 sene sözleşme isterim, anlaşamazsam da sene sonuna kadar kiralayın beni demiş.
Onlara gore Turkiye = Qatar.. Sike ligi para icin gidilen lig vs.. Sen Hollandali olsan Turkiye ligine bakarmisin?
Bu Avrupa'lılar ne kadar düz kafalı ve oturduğu yerden basit düşünmeyi seven insanlar yahu. Hollanda'lı bir spor sitesi Sneijder'in kararı doğru mu diye anket yapmış. %76 hatalı demişler. Tabi bi halt bilmediğiniz için kafaya göre PL'yi düşünerek sallıyorsunuz işte. Allah'ın cahilleri.
bence drogbayı almak yanlış olur. çünkü en fazla 1-1,5 yıl oynar. ama burak, elmander ve umutu bitirirsin o zaman. gelirse sneijder, drogba oynayacağı için bu 3 forvet süre alamaz. türkiye eskiden futbolu bırakmadan önce son duraktı, şimdi katar ve çin'den önce son durak, bu ligin geliştiğini gösterir. eskiden 30 üstü yıldızlar gelirdi, şimdi 28'de gelmeye başladı.
Şeref Aydın, kesin gelecek falan demiyorum, ama görüşme halşnde olduğumuz doğru dedi. Bir de Irmak Kazuk demiş sanırım, ben görmedim.
Herkese hayırlı cumalar bu arada![]()
onur 5 golde ve 7 golde. bizim forvetler ne yapar sende. 5 golde kontrol etcem diye içine eder, 7 golde kontrol edicem diye kenara açar..
fatih hoca riski seven hoca. dannye farklı bakıyor gibi geliyor. Cris'i almasının sebebi de dannye daha fazla şans vermek di bence.
danny stil olarak m.citydeki kompany'e benziyor. çok hızlı ve atletik ancak daha kontollü oynaması ve savunmasını geliştirmesi lazım.