GSCimbom
Transfer Nöbeti (Arşiv 10)
Anıl Kıraç

Transfer Nöbeti (Arşiv 10) Sayfa 79

Anıl Kıraç ·

Cevap
9,7K
Okunma
645,6K
Sayfa
79/485
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Transfer Nöbeti

Onlara gore Turkiye = Qatar.. Sike ligi para icin gidilen lig vs.. Sen Hollandali olsan Turkiye ligine bakarmisin?

Ben Hollanda'da olsam Hollanda ligine bakmam. Şu anda CL'de devam eden kaç takımları var? Hollanda'nın en güçlü takımı kurada çıksa seviniriz. İngiltere'nin 5.si çıksa üzülürüz.

Cevap: Transfer Nöbeti

Bunlar olacak, kibir ve önyargı insanların doğasında var. Salla gitsin, ligin kalitesi başka nasıl yükselecek? Biz ve fener böyle transferler yapmaya devam ettikçe bu ligin kalitesi artacaktır.

Muslera

Eboue Semih Taşçı(Toprak) Riera

Yekta(Hamit) Melo Selçuk

Sneijder

Burak Drogba

aynen.

zaten yerli kaliteli oyuncuların çok fazla yetişmediği ülkeyiz.

bu ligin ilgi çekmesi-gençlerin daha çok bu spor için örnek alacağı-gelen ama fyadalı olacak iyi oyuncularla başarı elde edinmesi. ancak ligi-milli takımı bir yere götürür.

iyi oyuncuların gelmesi demek, takımlarından belli sevilerde avrupada başarılı olması demek, yetişecek gençlerin ve gelecek genç yabancı oyuncuların artmasını sağlar.

misal portekiz, genç oyuncu buluyorlar doğru. ama genç adamların seçmeside belli. hep porto şpl de oynuyor kendini gösteren başarı istikrarı olan bir takım..

ilgiyi çekersen üzerine iyi oyuncuların parada eder..

Günaydın Renktaşlar;

Drogbada gelsin stopere gerek yok 4 atar 3 yeriz sürekli:sgr:

Yok yok stoperde gelsin vazgeçtim ama hücumcu bir stoper olsun aynı zamanda hızlı, kademe bilgisi yüksek, ayaklarına hakim, geriden topu oyuna çıkarışı üst düzey ve kafa toplarında etkili olsun; PIQUE yi getir başkan:asd:

Drogba iyi güzel de benim içime sinmesi için Fatih Terim'in çıkıp; evet arkadaş ben Drogba'yı istiyorum demesi lazım.

Terim, Aysal gerginliğiyle midemiz bulanmasın yok yere.

Drogba gibi adamlar 37 yasına kadar is görürler,icabına bakarlar..

Ki Seref ne didi dün,gelirse sezon sonuna kadar diil,en az 1,5 senelik sözlesme yapılacak didi

Farkli bir kabiliyet, kalite gerektiriyor bu goller. Herkes atamaz. Drogba cok ayri bir güc. Yasi ne olursa olsun

Özellikle Türkiye´de cok rahat ettirir. Bizi kalitesi ve gücüyle sampiyon yapabilecek bir adam.

Gelmese de sampiyon oluruz o ayri, ama Drogba bize cok puan kazandirir

Bu da 1 sene önceki efsane Bayern maci

[video=youtube;o3ALQM5jJ9s]https://www.youtube.com/watch?v=o3ALQM5jJ9s[/video]

geçen sene ne dedik. bizim forvetler olsaydı 5 lik yapardık çok maçı..

bu sene cluj-braga maçları misal , fener maçı. 50 tane orta yap. kafa vuracak adam yok veya topu indirip alan açacak.

bizim sıkıntımız neydi?

araya bırakan-adam eksilten adam snejder ile bunu yaptık. drogba ve burak ile bu gelen pasların değerlendirmek daha farklı olur.

koaly kolay hatırlamıyorum son zamanlarda araya bırakılıp kaleci ile karşı karşıya kalan pozisyon..

Transfer Nöbeti

geçen sene ne dedik. bizim forvetler olsaydı 5 lik yapardık çok maçı..

bu sene cluj-braga maçları misal , fener maçı. 50 tane orta yap. kafa vuracak adam yok veya topu indirip alan açacak.

bizim sıkıntımız neydi?

araya bırakan-adam eksilten adam snejder ile bunu yaptık. drogba ve burak ile bu gelen pasların değerlendirmek daha farklı olur.

koaly kolay hatırlamıyorum son zamanlarda araya bırakılıp kaleci ile karşı karşıya kalan pozisyon..

Selçuk'un Burak'ı çok daha iyi besleyeceğini düşünüyordum açıkçası. Terim'in taktiğinden mi, yoksa çift forvet oynamamızdan mı bilmem, olmadı. Tek forvete dönersek, Hamit, Burak ve Amrabat'ın daha başarılı olacağını düşünüyorum. Ama kimse ilk yarının gol kralı Umut'u konuşmuyor. Ben üzülüyorum vallahi adamın durumuna. Gol kralı yedek... Bence kazandırdığı maçlarla çok daha fazla ilgi ve alakayı hakediyor.

Günaydın Renktaşlar;

Drogbada gelsin stopere gerek yok 4 atar 3 yeriz sürekli:sgr:

Yok yok stoperde gelsin vazgeçtim ama hücumcu bir stoper olsun aynı zamanda hızlı, kademe bilgisi yüksek, ayaklarına hakim, geriden topu oyuna çıkarışı üst düzey ve kafa toplarında etkili olsun; PIQUE yi getir başkan:asd:

Bu da güzel

Bekir'inde Pıque gibi ileri çıkışları varmış. G.Bilgiç.:D

Yok yok çok önceden söylemişti onu.

söyledi diyorsan öyle olsun...

drogba konusunda oyuncunun gelmesi-şu bu değil. merak ettiğim

FATİH TERİM bu konuda olumlu mu,olumsuz mu?

olumlu olması için 2 neden var. elmander-umut şu anda yoklarda. tek forvet burak var. 4-4-2 vazgeçmeyecekse drogba cukk oturur. lig şampiyonluğu daha önemli. çünkü yapılan yatırımların çıkması için bu gerekli. şpl şu anda prestij demek.

olumsuz olması için, yabancı oyuncu kontenjanı, aşırı maliyeti, devre arası için fazla lüks olduğunu düşünmesi. stoper halledelim ancak öyle olur deme gibi bir lüksüde olabilir.

ben hocayı merak ediyorumm..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt