Transfer Nöbeti (Arşiv 10)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

duyum/haberlere göre yazdim bro, Serdar Tasciyi bende isterim hatta Touréden önce tercih ederim..ama Dany-Riera mi yoksa Touré-Hakan Balta tercihi arasnida son secenegi secerim..

ayrica Yekta'nin Melo'nun yaptigi görevi ayni seviyde yapabilecegine inanmiyorum. Yekta kötü oyuncu demiyorum ama Melo bu kadar elestiri yemesini anlamda veremiyorum son maclar cok iyi oynadi tek eksigi gol atmamasi...

Touré hem Semih'in performansini hem de Hakan balta'nin performansini ikiye artirir bence

en iyisi s.taşcı-riera :)

h.balta bu saatten sonra Pendik'te oynayamaz.

lula lula şu lıgde kıng gözunde baklıoyrsa mavi fil var yaa tozunu alır bu lıgın benden sölemesi:)

Şeref birinci resim benim yazım, mesajı girdikten sonra 1-1,5 hafta demişssin. Ve görüşmeler o esnada devam ediyordu. o kadar zaman olmadan açıklandı transfer. Ben hala sana inanmıyorum. Resmi site ve birinci ağız hariç. Bu forumuda kullanmamdaki neden verilen isimlerin konusulması hosuma gidiyor. Duyumcu olmak güzel bir şey yüksek ego verir insana.Bununla zaman geciren insanlarda mevcut. Fakat bu kadar herseyi net duyabiliyorken neden burdasın ? Bunu değerlendirsene.? Olmaz cunku duydukların duyulmuşlardır. Yorumlama mantığına sahipsin sadece. Birinci ağızdan bi şey duyman mumkun değil..

Bunu değerlendirsene ne demek? Adam bankaya mı yatırsın yapsın duyumları :D Adam hayatından memnun demekki.

YAlnız o değilde drogba türkiyeye gelirse bence türkiyeye gelen en iyi forvet olucak jardeli pek takip etmedim benim jenerasyonda ama drogba gibi bir bitirici oyuncu koşan mcadele eden top tutabilen ve işini çok iyi yapan bir disiplinli oyuncu gelirse türkiyenin tozunu attırır.

Ne kasiyorsunuz beyler ya :) Tadini cikarin. Drogba zaten sürpriz oldu.

Böyle adamlarla ilgilenen bir yönetim, bizi üzmez bu dönem. Rahat olun.

En kötü saglam bir stoper alinir, yine herkes mutlu olur. Ama cifte bomba olacak :) Eminim

aynen hislerime tercuman olmussun.

yaw burak hakketen oyle ne guluyosun,asil ben sana inanamiyorum.oglen yazacak bisey bulamadin sonunda toureyi sneijderden cok istiyorum demeye basladin

Beni yanlış tanımışsın , benim demek istediğim su anda Toure'ye daha çok ihtiyacımız var Drogba'dan.

drogba geliyo ha:D

Herkes Sneijderi Drogbayı falan konuşuyorda bunlar hikaye esas Ünal Aysalı konuşmak lazım

Bu nasıl vizyondur Ünal Aysal. Fenerli abim diyorki Şöyle bir başkanımız olmadı

Muslera, Eboue, Melo, Sneijder , Drogba.... Türkiye ye böyle vizyonu olan bir başkan geldimi? Ünal Aysal Galatasaray için en büyük şans

lula lula şu lıgde kıng gözunde baklıoyrsa mavi fil var yaa tozunu alır bu lıgın benden sölemesi:)

Drogba'nin oyun sekli Necatí'nin oyun sekline benzetiyorum tek fark Drogba böyle 4 gömlek üstün mu diyelim... necati gecen sezon sampiyonlugu getirdi Drogba bu hali ile sezon bitmesine 4 mac kala sampiyonlugumuzu ilan eder:ayatollah:

YAlnız o değilde drogba türkiyeye gelirse bence türkiyeye gelen en iyi forvet olucak jardeli pek takip etmedim benim jenerasyonda ama drogba gibi bir bitirici oyuncu koşan mcadele eden top tutabilen ve işini çok iyi yapan bir disiplinli oyuncu gelirse türkiyenin tozunu attırır.

Hakan Şükür'ü de izlemenişsin kardeşim:o:o

bu drogbanın sesi de ne kadar kalınmış. fener maçında "volkaannnnn" diye bi bağırırsa volkan direklere tırmanır yeminle :D

Beni yanlış tanımışsın , benim demek istediğim su anda Toure'ye daha çok ihtiyacımız var Drogba'dan.
ozaman toureyi sneijderden fazla istemek neyin nesidir?ayrice bizde biliyoruz stoper lazim bize diye bunu bilmeyen zaten futbol cahilidir.seni yanlis tanimadim burak yazdiklarinla bir sonuca varmaya calisiyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt