Transfer Nöbeti (Arşiv 10)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Yöneticiler, Afrikada mi su an?

{dogru cvp bekleniyor, espiriler sonra alinsin...}

Yahu anlamakta güçlük çekiyorum renktaş. Ben ne dedim ? Ben gelmeyecek diyemez miyim? Neden leş oluyoruz:? neden forumu karıştırıyoruz anlamadım?

tamam fikrinizi söylüyorsunuz bikez herkes anlıyor. inatlaşıp olayın üstüne gidip tekrar tekrar söylemenin ne anlamı var. moral bozmaya gerek yok

arkadaş ne kadar çok tartışıyosunuz yahu.transfer hariç herşey var burda.kimse kusura bakmasın.

[TABLE="class: tablodis, width: 300"]

[TR="class: tr32"]

[TD="class: tabloic, align: left"]
ok.gif
Diplomat-Viyana - 25.01.2013 18:43[/TD]

[/TR]

[/TABLE]

[TABLE="width: 100%"]

[TR]

[TD]
bos.gif

[TABLE="width: 95%, align: center"]

[TR="bgcolor: #FEFFE6"]

[TD]Mesajı Gönderen: Charismatiq:cLink:2661535

Kerem Akbas @kakbas

Galatasaray Sneijder hariç şu andan itibaren hiç oyuncu transfer ya da göndermez ise 2017 sezon sonuna kadar 192mioTL maaş ödeyecek.
[/TD]

[/TR]

[/TABLE]

Yanlış anlamayın sizinle alakalı değil de birileri özellikle rakamları büyük söyleyerek‚ milleti salak yerine koyarak prim yapmaya çalışıyor. Halbuki bu twiti atan kimse 192 milyonu hadi 200 diyelim. 200 milyonu 4 seneye bölse 50 milyon Tl eder. 50 milyon Tl yaklaşık 20 milyon euro. 28 oyuncuya bölersek oyuncu başı 1 milyon euronun altında.

Şimdi buradaki arkadaşların tamamı da oldukça eğitimli ve kaliteli insanlar. antu futboldan en çok anlayan insanın bulunduğu ortamlarda da biri. Onlara soruyorum: Oyuncu başına 1 milyon euronun altında bir senelik çok mu fazladır? Toplamda 20 milyon euro senelik maaşı hangi büyük kulübümüz vermiyor?

Bu şekilde habercilik yaparak bu twiti atan mesela neyi hedefliyor? Bu tersi de olabilir‚ yani Fenerbahçe için de benzeri konu edilebilir. [/TD]

[/TR]

[/TABLE]

Antu da akıllı Fenerbahçeli kardeşlerimizde var saygı duydum:b5:

Hamit‚ Melo‚ Amrabat ? 3´ünü de toplasan 1 Salih Uçan etmez...

antuden bir yorum ve ayni fikirdeyim diyen bir kac arkadas :sad007:

​

gökhan hoşer şeref kolpa çıkarsa bu senın sağlam duyumcu olduğun anlamına gelmeyecek sıkdın kafandan gelmesse aa ben dediydim kaynağım sağlam falan diyip prim yapıcan aklın sıra çok zekisiz kardeşim zekanı başka yerlerde kullan :D

granqvist ne oldu beyler ?

iskender baydar kim beyler çok net konuşuyo 'Ünal Aysal farklı bir başkan. Sneijder hakkında İstinye Park'ta, Drogba hakkında Akmerkez'de konuştu.. Stoperi de Kanyon'da açıklar artık!!'

şref aydın duyumcu değilki adam içerden bilgi alıyor.hala inanmayan var

Inanip inanmamak herkesin kendi hakkidir ama biraz akli olan insan önce bir şeref aydın'in yazdiklari mesajlari iyi bir okur, tarihlerine bakar sonra neler oldo olmadi bir ayirtir ve kolaylikla su cevabi bulur:

Atma veya duyum diye birsey yazmiyor zaten, Aldigi bilgileri onaylatip sonra aktariyor bazen biraz erken oluyor veya bazen baskalari 5-10 dakika ayni haber vermis oluyor ama asla Sallamiyor kesinlilke bir yerden güvenilir bilgi bulup bizimle paylasiyor. :ayatollah:

Yöneticiler, Afrikada mi su an?

{dogru cvp bekleniyor, espiriler sonra alinsin...}

la :D :D hafız senin avatarın altındaki yazıyı görünce hatta avatar bölümünü komple görünce ciddi bir yorum yapamıyorum ki :D :asd:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt