Transfer Nöbeti (Arşiv 10)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

üstteki Sneijder Transfer edildikten sonra ki puanlama

alttaki Drogba gelirse genel takım puanlaması :trollface:

Fenerbahçe kafilesinin, Gaziantep'e gelişinde olay çıktı.

Tarifeli uçakla Gaziantep'e gelen Fenerbahçe kafilesinin otobüse binişi sırasında taraftarlar sevgi gösterilerinde bulundu. Bu arada Aziz Yıldırım'ın otobüse binmesinin ardından bir grup taraftar, "Bu devirde kimse sultan değil, hükümdar değil, bezirgan değil. Bu kadar güvenme hiç kendine Aziz Yıldırım, Aziz Yıldırım" diye slogan attı.

hahaha birbirinizi yiyin ulaann :D

sevdiim iyi tezahürat :D bara bara bara bere bere bere canım feda olsun wesley sneijder e :D

Drogba gelirse ligi kapatsınlar lan :D

CL'de de bi yarı final çeker bize :)

Keşke...

drogba yerine saglam bir yabanci stoper gelsin iyi olur cünkü seneye yabanci sayisi düsecek ve birdahaki sene yine o yüzden drogba gelmez yani tipis tipis gelirde biz almayiz :) onun yerine 3-4 sene oynayacak adam alinmali bence

muslera sezon sonu satılmalı yerine sinan bolat veya onur gelmeli katılanlar? yoksa çok çekeriz yabancı sınırından.

laaan kolpaya mı geldik vay ben böyle işin :D

beyler drogbra olayı ne oldu şeref falan yazmıştı

Şeref aydın'ın yazdıklarını okudum da;

Yahu arkadaşlar şeref aydın gelip bizimle bilgilerini paylaşıyor, bazıları -şeref'in koyduğu linkteki insanlar- gelmiş adama sallıyor. ayıptır ya.

adam istese paylaşmaz allah allah. sanki zoru var. bu nezakete rağmen hala sallıyorsunuz, yazık.

bazı transferler oluyor ki yönetim bile yanılabiliyor son dk. hemen herkese 'sallıyor, yalancı' damgası vuramazsınız.

haksızlık bu.

herkesi kapsamıyorum yanlış anlaşılmasın.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt