Transfer Nöbeti (Arşiv 10)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Ne yalan söyliyim Melo'nun gitmesini istemiyorum.İnşAllah eski formuna kavuşur.

nezamn böyle forum sesizlıge burunse bir bomba patlıyor aynen weslyde oldugu gıbı :)

Önümüzdeki Sezon:

25%20Muslera_B.jpg

27%20Eboue_B.jpg
26%20Semih%20Kaya_B.jpg
20111115211207_Kolo%20toure.jpg
121971_news.jpg

4%20Hamit%20Altintop_B.jpg
4060__GokhanInler.jpg
8%20Selcuk%20Inan_B.jpg

Sneijder_b.jpg

18%20Burak%20Yilmaz_B.jpg
2rmnpzo.jpg

Drogba ile Sneijder fake:troll:

mevlütü salla umut tipinde topçu zaten. fazlası zarar. ama eren derdiyok gelsin. onun stili ok farklı ligde yabancı sınırlamasında çok işimize yarar.

duran toplarda baya gol atar eger gelirse bence 1,90 boyu var. gayet efektif bir oyuncu.

kuşların kovdugu özer kasımpaşada show yapıyor :D:D:D

Arkadas Salvatore Bocchetti'yi daha 2 gün önce önerdim sözlesmesi bitecek stoper diye 15 milyonluk adami 4.5 milyona bitirmisler, bizimkiler en iyi ihtimal granqvisti zorluyordur..

Felipe Melo'nun yerine G.Inler veya yabanci istiyorsak Moussa Sissoko dedim 2.5 milyona gitti.

Fiorentina'da forma giyen stoper Gonzalo 1.5 milyona gitmisti Fiorentina'ya, Villarreal küme düstügü icin cok ucuza birakmak zorunda kaldi.

Bizimkiler uyuyor arkadas. Pisayayi gram takip etmedigimizi bir kez daha kanitladi yönetim. Normalde bedava, ucuz oyuncuyu kacirmayan Galatasaray simdiden birsürü adam kacirdi.

Muslera

Eboue Dany Toure Riera

Melo Sneijder Selcuk

Burak Drogba Amrabat

Schalkeye karsi bu kadro cikarsa yüzde 70-80 turu geceriz net...

Select entries from Comments c

where 1=1

and c.Uname = 'Şeref'

and c.USurname = 'Aydın'

and c.entryDate between '10.01.2013' and sysdate

and c.Istrue = 1

Bizim meslektekiler hep neden bulunduğu ortamda farkılılık gösterir.. Sorun bizdemi acep.. :confused:

Pogatetz Wolfsburg'dan ayrılacakmış, bu sezon Magath kovulduktan sonra pek şans bulamadı ama çok sert, bizim lige uyum sağlayabilecek bir stoper.

Pogatetz Wolfsburg'dan ayrılacakmış, bu sezon Magath kovulduktan sonra pek şans bulamadı ama çok sert, bizim lige uyum sağlayabilecek bir stoper.

tam bir kazma, bize uzak Allah'a yakin olsun, Serveti geri isterim bu gelecekse..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt