Transfer Nöbeti (Arşiv 10)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

bu sezon sonumu yabancı sayısı 5 e düşüyordu yoksa bi sonraki sezonmu

Yahu Dany'ye rezil diyenlere yalnızca GÜLÜYORUM !!!

bu adam şu anda bu ligin en iyi stoperi bu kadar net !!!

ayrıca CL
maçına 20 gün kala bir stoper transfer edilse dahi bu 2'liyi keseceğine inanıyor musunuz ???

8 kesinlikle abartı ama 4.5 5 verilebilir 3 m euro ya oynamasını beklemiyorsunuz heralde

1.5 yil icin 5-6 verilir daha fazlasi sakat

bonservisi yoksa tabi

takımın çok gol yemesinin sebebi kesinlikle defans oyuncularının kötuluğunden değil forvett ve orta saha oyuncularımızın bu sene iyi mucadele etmemesi özellikle burak yılmaz! topsuz oyunda hiç yok! şuan gol attığı için herkesin gözunde kral takım oyununa katkısı sıfır!

sebebini ben sana aciklayayim burada;

burak'a sallamadan önce bizim 4-4-2 sistemi zaten Sneijder gelmeden önce de ölmüstü. Simdi Allahin izniyle bir daha dönmemek üzere 4-2-3-1 oynayacagiz.

elimizdeki 3 forvette topla is yapacak adamlar degil, golünü atarlar ama topla is yapamazlar, saklama pas atma ne bileyim adam eksiltme yok zaten. 2 forvetimizde ayni tipte olunca genelde umut oynuyor burak'in yaninda fazlalik olur, ekstra bir is yapmadigi icin etkisiz eleman konumunda yani gol atsa bile bu benim fikrimi degistiremez. cift forvet oynamak istiyorsan en az 1 forvetin yetenekli olacak.

bence en büyük ihtiyaç sol bek hakan bitmiş zaten riera'dan da asla sol bek olmaz nerde ne hata yapacağı belli değil

ayrıca CL
maçına 20 gün kala bir stoper transfer edilse dahi bu 2'liyi keseceğine inanıyor musunuz ???

bende danyi avrupanın en iyi defanslarından gibi görenlere gülüyorum nolcak şimdi. ben rezil görmüyorum ama yetersiz görüyorum.:yenieek:

sebebini ben sana aciklayayim burada;

burak'a sallamadan önce bizim 4-4-2 sistemi zaten Sneijder gelmeden önce de ölmüstü. Simdi Allahin izniyle bir daha dönmemek üzere 4-2-3-1 oynayacagiz.

elimizdeki 3 forvette topla is yapacak adamlar degil, golünü atarlar ama topla is yapamazlar, saklama pas atma ne bileyim adam eksiltme yok zaten. 2 forvetimizde ayni tipte olunca genelde umut oynuyor burak'in yaninda fazlalik olur, ekstra bir is yapmadigi icin etkisiz eleman konumunda yani gol atsa bile bu benim fikrimi degistiremez. cift forvet oynamak istiyorsan en az 1 forvetin yetenekli olacak.

geçen sene belliydi zaten çökücegi sistemi necati kurtarmıştır geçen sene için

Oradan Baros ve emekli olursa Ujfa dışında gidecek oyuncu yok.Riera,Elmander,Melo kalır, kalmalı.Bir takım 1 sene de o kadar reviyona gidemez.Yerlilerin ise hepsine katılıyorum.Ayrıca seneye Culio 2 Milyon Euro civarı bir ücrete elden çıkarılmalı artık.

Riera ve Elmander kesinlikle gitmeli.Hala nasıl kalmalılar diyorsunuz çok enterasan.

Bir senede bal gibide bu kadar revizyon yapılır.Yapılır fakat yapılacak transferler önemli.O yüzden sürekli söylerim bir kereliğine paraya kıyacaksın ve takımın yerli ve yabancı eksiklerini en aza indirerek iskelet kadroyu oluşturacaksın.Ondan sonrada rahat rahat her sene nokta transferlerle yoluna devam edeceksin.

ayrıca CL

Elimizde Gökhan Zan ve sakat Ujfalusi'den ötesi yok, bu yüzden Dany oynuyor. Stoper transfer etsek ilk idmanda gelecek stoper 11'e yazilir bundan emin ol.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt