Transfer Nöbeti (Arşiv 10)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Gokmen Ozdemir oldugu icin inaniyorum ben bu gazeteye digerlerine nazaran

da ra ram da ra ra ram

hop diri ram ra ri ram

da ra ram da ra ri ram...

Bu gazeteyi pek sevmezdim de Fotomac-Fanatik-Fotospor-Fotogol toplasan bir bunlar etmez gibi arada bol kesen sallasalar da bir sürü transferi bildi adamlar.

drogba geliyor lannnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

:troll::f50::m26:

*********************'nın yanıldıkları oldu fakat bitti dediği transferlerin balon çıktığını görmedim Galatasaray için. Kulüp forma çıkarsın alacak forma kalmadı 4. forma lazım :D

Amkspor ‏@Amkspor

G.Saray yönetimi ile yapılan pazarlıklar sonucu Drogba'nın transferi için büyük ölçüde anlaşma sağlandı...

Amkspor ‏@Amkspor

G.Saray yönetimi pazar günkü Beşiktaş maçı sonrası Didier Drogba transferini açıklayacak.

2 tweet arasında 2 dk var. hangisine inanalım?

********************* bize yakın bir gazete.Tutmayanlar oldu mu ? Çok oldu ama,diğerlerinin önünde görüyorum.Bize yakınlıkları sebebiyle sempatim olduğu da doğrudur.

ah ulan sakat olmasa yaza da bir Essien bombasi patlatirdik :asd:

Amkspor ‏@Amkspor

G.Saray yönetimi ile yapılan pazarlıklar sonucu Drogba'nın transferi için büyük ölçüde anlaşma sağlandı...

Amkspor ‏@Amkspor

G.Saray yönetimi pazar günkü Beşiktaş maçı sonrası Didier Drogba transferini açıklayacak.

2 tweet arasında 2 dk var. hangisine inanalım?

Ne fark var arada ? anlaşma sagladı ve pazar günü açıklayabilir ayın 27sinde drogba serbest kalmıyormu?

bizimkiler güney afrikaya anca varır.yarında resmi sözleşme imzalanır..haberler yayılır yabancı basında falan.

Dany çok yüklenmemek lazım, geçen sene 4-4-2 oynarken engin ve necati vardı Engin orta sahanın göbeğine sürekli yardım ediyordu necatide orta saha oyuncusu gibi oynuyordu elmander top tutabiliyordu güçlüydü ve doğal olarak takım savunması yaptıgımız için defansa çok yük binmiyordu

Rakipler 5li orta saha oynasalarda çok göze batmıyordu ama bu sene işler değişti Hamit Engin kadar orta sahaya yardım etmiyor çizgide duruyor göbege girmiyor ve emre geçen seneki kadar hırslı degil bana göre amrabat oynayıncada oda çizgide kalıyor ileri uçta burakta top tutamıyor top ayagına geldimi direk dönüp gitme düşüncesindeki büyük bi oyuncunun bu özelliği olmalı zaten bu sebeple orta göbegi sadece Selcuk ve Meloya kalıyor rakip takımla 3 orta saha göbegiyle oynadımı ister istemez boguluyoruz Meloda gecen yılki fizik güçünden yoksun oldugunu düşünürsek orta saha işlemez hale geliyor

4-2-3-1 gibi bi taktige dönersek hem selçuk milli takımda vede trabzonsporda en verimli oldugu yere geri dönecektir

hemde amrabat ileri üçlünün solunda başarılı oalcaktır hollanda altyapısında aldığı eğitim zaten bu taktikler üzerine 4-4-2 de amrabatın basarılı olmasını beklemek yanlış olur bence

hemde Hamit milli takımdaki gibi ön liberoda görev yapacaktır vede formu yükselecektir.

Doğal olarak maçlarda orta saha üstünlügünü çok rahat ele geçireceğiz

Yetenekleri kisitli olan adamlari ilk 11 oynatmak/fazla yük bindirmek herzaman eksi olarak geri döner.

Gecen sezonun taktik savasindan ziyade gaz sezonu olarak nitelendirelim, bizim istekli oyunumuz sampiyonlugu getirmistir, her maca ayri motive oluyorduk. Her topa 2 adam basiyordu, 2-3 yetenekli oyuncuyla da skor buluyorduk. Hamit'e fazla güvenmeyin demistim zaten transfer edilmeden önce, o maliyete degmeyecek bir oyuncu diye okadar dil döktüm ama nafile. Gittik yüksek maliyete transfer ettik. Araya sözde Fener'i sokarak yillik ücretini arttirmisti hatirlarsaniz.

Babama diyom ki baba Drogba ile de anlaşmışız "hadi lan oradan" küfür eder gibi baktı valla :lol:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt