Transfer Nöbeti (Arşiv 10)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Emre yüzünden gol yiyo olduk bi de o da güzel :D Daha 21 yaşında adam. Türkiye'de 24-25 yaşındaki oyunculara bile genç oyuncu denirken. Emre geçen sene bu takımın şampiyonluğunda belli bi katkıda bulunduğu aşikarken çocuğa bu kadar yüklenmek sabırsız olmak neden ?

önce sen bir maclari izle bakalim emrenin sacma sapan kaptirdigi toplar ve olur olmadik sacma sapan yaptigi fauller yuzunden kac tane gol yedik.bos konusmuyoruz maclari izliyoruzda konusuyoruz.aradan 15 senede gecse emre vurdugu sutu yine ayni yerden kalenin 10mt ustunden auta atacak sen yine savunursun onu

Emre Çolak'ın 2 senede akılda kalan tek maçı ilk kez oynayıp kuşları 3-1 yendiğimiz maçtır..Keşke o maçtan sonra kariyerini hiç zorlamadan genç yaşında jübile yapsaydı en azından zirvede bırakmış olurdu :D

eğer drogba gelirse melonun yerine gokhan inler şart oğlu şart

Murat Özarı : Drogba yeterki gelsin yaşı da 40 olsun karşılamaya ilk ben giderim

Arkadaşlar konu dışı ama bişey sorucam

İlk defa maça gideceğim. Gsbonus üyesi olan bir arkadaşımın hesabıyla giriş yaptım fakat ödemeyi kendi maximum kredi kartımla yaptım ve kabul etti. Arkadaşın adına biletleri aldım. Fakat önemli sorun şu. Biletleri alırken arkadaşın bulunması gerekir mi yoksa nufus cüzdanı vs götürsek yeterli olur mu ? Bilen varmı ?

şeref aydın, ********************* ve altunterim aynı şeyleri söyledi. bu iş olacak gibi :m26:

toure--drogba sezon sonu carlinhos ile harbiden galacticos oluruz

Valla benden demesi, hic bulasmayin su iddiaya kumara, insanin piskolojisi bozuluyo ya :sad007:

iyi de bizimkiler çoktan uçtu güney afrikaya.sonradan gidenler kolo toure için gidiyodur bence.

Murat Özarı: Sneijder çilek değil.

Fikret Engin: Niye abi Sneijder muz mu?

Murat Özarı: Hayır Sneijder portakal. Esas Drogba da gelirse yabanmersini almış olacaklar.

:D

Bu transfer habelerini okuyunca garip bi sırıtma oluşuyo ben de nedeni bilmiyorum Drogba , Kolo , Sneijder sinirlerim bozuluyo galiba :lol::lol:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt