Transfer Nöbeti (Arşiv 10)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Drogba mi Hagimi daha iyi ?! zorlanirim cidi cekilde ne yalan söyleyim.

Sneijder'in de dedigi gibi Hagi efsane oldu. Digerleri henuz efsane adayi. Onlar da giysinler parcaliyi, kupalari getirsinler iste o zaman efsane olup gonlumuze girerler. Umarim da oyle olacak. Simdi 9 aylik oglum var. Insallah onunda ovunecek efsaneleri olacak. Ben kendimi Hagi'yi ve o takimi genclik yillarimda izleyebildigim icin cok sansli goruyorum.

Sneijder'in de dedigi gibi Hagi efsane oldu. Digerleri henuz efsane adayi. Onlar da giysinler parcaliyi, kupalari getirsinler iste o zaman efsane olup gonlumuze girerler. Umarim da oyle olacak. Simdi 9 aylik oglum var. Insallah onunda ovunecek efsaneleri olacak. Ben kendimi Hagi'yi ve o takimi genclik yillarimda izleyebildigim icin cok sansli goruyorum.

hagi bizim icin efsane. sneijder, gelirsede drogba dedigin gibi ilk önce gelip daha uzun yolari var bu duruma gelmeleri icin bizim icin. ama soru o degildi galiba. hangisi daha iyi diye sorudlu. Drogba hagi gibi 100 yilda bir gelen futbolcu türünde. hangisi daha iyi gercekden zorlanirim karar vermekle.

hagi bizim icin efsane. sneijder, gelirsede drogba dedigin gibi ilk önce gelip daha uzun yolari var bu duruma gelmeleri icin bizim icin. ama soru o degildi galiba. hangisi daha iyi diye sorudlu. Drogba hagi gibi 100 yilda bir gelen futbolcu türünde. hangisi daha iyi gercekden zorlanirim karar vermekle.

Hagi cok ozel bir futbolcuydu. Onu izlemek gercekten bir zevkti. Futbol basarilari olarak Drogba onde olabilir ama benim gozumde Hagi essiz bir adam. Onun gibi futbolcu az geldi dunyaya.

Hagi cok ozel bir futbolcuydu. Onu izlemek gercekten bir zevkti. Futbol basarilari olarak Drogba onde olabilir ama benim gozumde Hagi essiz bir adam. Onun gibi futbolcu az geldi dunyaya.

ben biraz dha objektiv bakmaya calisiyorum duruma :) Hagi yle büyüdük bizde . basari olarak da bakmiyorum olaya . Drogbada öyle her köseden cikan bir futbolcu degil. 576 mac oynamis bu adam. 277 gol ve 98 asisti var. sut stilide haginkine cok benziyor. oyun okumasi muthis. bir noktada hagi daha iyi diye biliriz oda pass konusunda. hagi 40 meterden milimetrelik pass atiyordu.

Yahu Her geleni Hagi ile kıyaslamaya gerek yok.

Hagi bambaşka bir adamdı.

Diğerleride farklı izler bırakır :)

Nasıl zorlanıyorsun yahu.

Hagi yaptıklarıyla efsane oldu.

Drogba daha gelmedi ki bir seçenek olsun :)

Genel degerlendirme yaptim ben yahu. Galatasarayimuzda tabiki uzak ara Hagidir efsanemiz. Drogba o duruma gelmesi icin bizde daha cok firin ekmek yemesi gerekiyor. Ben genel dünya da efsane konumunda yorum yapmya calisdim. hemen öldürceniz beni :lol:

Genel degerlendirme yaptim ben yahu. Galatasarayimuzda tabiki uzak ara Hagidir efsanemiz. Drogba o duruma gelmesi icin bizde daha cok firin ekmek yemesi gerekiyor. Ben genel dünya da efsane konumunda yorum yapmya calisdim. hemen öldürceniz beni :lol:

Drogba fena oyuncu eyvallah ama Hagi bambaşka bir adam :)

Bu arada kusura bakmayin. Biraz konu disina cikilmasina sebep oldum :)

Günaydın çilekeş nöbetçiler :asd:

602674_10152481220335164_979640431_n.jpg

Oha çimlere bak.. :D

Umarim sadece zemin göründügü gibi iyi olmakla kalmayip, iyice oturmustur ve futbol oynanilacak kivama gelmistir.

Bu yöneticilerin bindigi ucagi takip etmemiz mümkün degil galiba.

Umarim sadece zemin göründügü gibi iyi olmakla kalmayip, iyice oturmustur ve futbol oynanilacak kivama gelmistir.

ingilteredeki cimlere benzemis görünüs olarak . hollanda dan gelen cimler cabuk oturuyor diye söyleniyordu. cim uzamni degilim bilemecem yani :rolleyes:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt