Transfer Nöbeti (Arşiv 10)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Drogbaaaaaaaaaaaaaaaaa

Madde 376 – (1) Son yıllık bilançodan, sermaye ile kanuni yedek akçeler toplamının yarısının zarar sebebiyle karşılıksız kaldığı anlaşılırsa, yönetim kurulu, genel kurulu hemen toplantıya çağırır ve bu genel kurula uygun gördüğü iyileştirici önlemleri sunar.

Şirketin borca batık durumda bulunduğu şüphesini uyandıran işaretler varsa, yönetim kurulu, aktiflerin hem işletmenin devamlılığı esasına göre hem de muhtemel satış fiyatları üzerinden bir ara bilanço çıkartır. Bu bilançodan aktiflerin, şirket alacaklılarının alacaklarını karşılamaya yetmediğinin anlaşılması hâlinde, yönetim kurulu, bu durumu şirket merkezinin bulunduğu yer asliye ticaret mahkemesine bildirir ve şirketin iflasını ister. Meğerki, iflas kararının verilmesinden önce, şirketin açığını karşılayacak ve borca batık durumunu ortadan kaldıracak tutardaki şirket borçlarının alacaklıları, alacaklarının sırasının diğer tüm alacaklıların sırasından sonraki sıraya konulmasını yazılı olarak kabul etmiş ve bu beyanın veya sözleşmenin yerindeliği, gerçekliği ve geçerliliği, yönetim kurulu tarafından iflas isteminin bildirileceği mahkemece atanan bilirkişilerce doğrulanmış olsun. Aksi hâlde mahkemeye bilirkişi incelemesi için yapılmış başvuru, iflas bildirimi olarak kabul olunur.

Özet olarak, borçlardan dolayı iflas gerektiren bir durum var mı diye bir rapor hazırlanmız yayın geliri, lisans gelirleri menkul ve gayrimenkullerin değerleme oranı ile şuan satılırsa ne kadar gelir getirir bazında bilanço hazırlanmış yani varlıkların ve gelirlerin borcunu karşılıyor mu/karşılayacak mı? temerrüde düşebilirmiyiz durumları için yapılmış bir çalışma ancak uzun vade de gelirlerimiz bu borcu fazlasıyle karşılayacağı sonucuna varılıyor..

özet icin tskrler ilk önce. ama benim burda anlamadigim bir nokta var nedense. gayrimenkül degeri 800 milyon tl diye yazilmis. bu cok az. floryada bize ait olan arsa en az 500 milyon dollar olarak biliniyor zaten. Galatasaray adasini ve rivayi saymadim bile. Bir tek Rivanin degeri su an belki 800 milyon tl dir.

Cilekli pasta isterken, portakal ve cikolatali pasta oldu.

YÖNETIM ISTIFA

evet beyler drogba gelirse kontenjan nasıl olacak diyenler..

drogba gelmeden iik 11 yazayım size

4-4-2 devam ise (4-3-1-2)

----------muslera------

-eboue---danny--semih---riera-----

----hamit---melo---selçuk----

------------snejder--------

----------umut-burak----

riera ne yapacak orda diyorsunuz?? drogba gelmeyince sol taraf çözüldümü???

amrabat girebildimi??

hadi amrabat olması için...

------------muslera------

-eboue--danny-semih--riera---

----hamit---yekta--selçuk---amrabat---

-------------senjder----burak------

tek forvet? melo da yok birde..

yani arkadaşlar drogba gelmesede eğer 1 adam eksilcek.. drogba geliyor diye laf edenler var ya..

umut-burak---- drogba-burak olsun sol bek türkiye h.balta.

elmander-burak--- drogba

yaniii kısaca kontenjan sorununu atlayacaksınız....

1-amrabat aynı amrabat hala verimsiz.

2-emre ç. koyarsan sol tarafa ofansif bir katkısı varmı?

3-çift forvette oynasak umut-burak aynı tip, snejder iyi performans çizse bile top tutmayan 2 ofansla etkisi düşüer.

4-elmander-burak yapsak ileri. elmander sakatlıktan sonra dönemedi. 32 yaşındaki elmander mi 34 yaşındaki drogbamı??

maliyet açısından bişey demiyorum. acayip yüksek ise gelmesin zaten.

ırmak kazuk: teknik ekipte olumlu dedimi?? dediyse bu iş maliyete bakar sadece.

Ynt: Transfer Nöbeti

Drogba nın gelmesini kim istemez.!!

Ama defans oyuncusuna ihtiyacımız varken bence yabancı kontenjanını doldurmamak gerekir.

Keşke hemen suan elmanderi satsak ve onun yerine alsak.

GT-I9070 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Drogba' nın ölüsü 40 yaşına kadar bu ligde iş yapar, orası ayrı. :) İşin maddi boyutu düşündürüyor beni sayın Hacı... :) Beşiktaş' ı gördük. E tüpçüyü de gördük...:D

Sen bizi Tüpcü ile kiyaslama maddi anlamda. Bir kac sene önce yapa bilirdin bunu ama Maddi anlamda öyle kolay kolay kimse durduramaz . Bu dogal yoldan olmadi elinde kapi gibi sigortalarin var-riva-florya. Besiktasin durumuna düsmeyiz merak etme. bir drogba transferinden hic bir sey olmaz. Takim dengesine biraz dikkat etmeye calisiyor ücret konusunda yönetim ve hoca okadar.

gunaydın arkadaslar haberlere bakıyodum bjk nın aldığı adam ımza torenınde armayı gosterıp opuyo ne kadar mallık hareket fener alır galatasaray macını ıple cekıyom der bırı armayı oper bız wesley aldık hıc bısey konusulmadı..bırde buyuğuz derler tartısmasız dunyanın bır numaralı barca realmadrıd m unıted arsenal chelsea mılan hangılerı bjk fb gıbı demecler verıyo . buyukler burada bellı olur tsk.galatasarayım.....

İngilizler benim klübümün Liverpooldan daha büyük olduğunu kabul ediyorlar. Fener antepte kendi taraftarı tarafından saldırıya ugruyor yazık:(

Evet kardeşim masonuz biz 30milyon taraftar olarak tepedeki gözüz heh fransızız beyaz türküz ayrıca cemaatizde devlet içindeki karanlık güçleriz...

Dün biraz antu okudumda yazık o çocuklara anaları babaları yokmu kardeşim:(

Bu arada herkeze günaydın

Sen bizi Tüpcü ile kiyaslama maddi anlamda. Bir kac sene önce yapa bilirdin bunu ama Maddi anlamda öyle kolay kolay kimse durduramaz . Bu dogal yoldan olmadi elinde kapi gibi sigortalarin var-riva-florya. Besiktasin durumuna düsmeyiz merak etme. bir drogba transferinden hic bir sey olmaz. Takim dengesine biraz dikkat etmeye calisiyor ücret konusunda yönetim ve hoca okadar.

herşey plan içindedir bundan eminim riva floryaya hayatta dokunulmaz öyle birşey de olmazda.

günaydın, bizim yöneticileri taşıyan uçak daha afrikaya inmedi mi?:D

Cevap: Ynt: Transfer Nöbeti

Drogba nın gelmesini kim istemez.!!

Ama defans oyuncusuna ihtiyacımız varken bence yabancı kontenjanını doldurmamak gerekir.

Keşke hemen suan elmanderi satsak ve onun yerine alsak.

GT-I9070 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

baros gönderilmeden. drogba gelmez zaten. ujfa ile yollar ayrılması gerekir.

benim aklımdan geçen şu acaba amrabatı satacaklarmı? romadan teklif var deniyordu...

size şunu yazıyorum sadece. stoper yabancı geldi.

danny-elmander-amrabat? hangisi kadro dışı kalacak...

drogba gelir ise. elmander-amrabat-danny (veya gelen stoper) 2 tanesi kadro dışı kalacak..

bu yönden bakmak lazım.

drogba gelmedi diye değil, zaten stoper gelir ise 1 yabancı daha yolcu gibi galiba..

herşey plan içindedir bundan eminim riva floryaya hayatta dokunulmaz öyle birşey de olmazda.

Rivaya dokunacaklardi. bakdi aysal dokunmadan hal oluyor gibi dokunmadilar. orda simdi baska projeler düsünüyor galiba. florya ise degerlendirilecek kesinlikle. Tabiki ilk önce baska yer bulmaya calisiyorlar sonra orasini hazirlayip takimi alt yapiyi ve sayre oraya tasiyacaklar. Florya cok degerli. fazla lux orasi yer olarak.

Rivaya dokunacaklardi. bakdi aysal dokunmadan hal oluyor gibi dokunmadilar. orda simdi baska projeler düsünüyor galiba. florya ise degerlendirilecek kesinlikle. Tabiki ilk önce baska yer bulmaya calisiyorlar sonra orasini hazirlayip takimi alt yapiyi ve sayre oraya tasiyacaklar. Florya cok degerli. fazla lux orasi yer olarak.

Orların Değerlendirilmesi lazım.Satılıp Elden Çıkarma Çok Yanlış Olur.İyi ki Dokundurmamış.

Günaydın bro Drogbayı bekliyorum sen nasılsın?

Ben de iyim sağol. Bu Drogba işine sevineyim mi üzüleyim mi karar veremiyorum. Bir yandan Drogba gibi bir adamı istememek mümkün değil, diğer yandan hem tkaımla bu kadar oynanmasını, hem asıl kapanması gereken aksaklıkların ortada durmasını, yabancı sınırını düşünüyorum.

Hayırlısı artık.

drogba bugün açıklansada akşama kuşlar krize girse:asd:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt