Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Madde 376 – (1) Son yıllık bilançodan, sermaye ile kanuni yedek akçeler toplamının yarısının zarar sebebiyle karşılıksız kaldığı anlaşılırsa, yönetim kurulu, genel kurulu hemen toplantıya çağırır ve bu genel kurula uygun gördüğü iyileştirici önlemleri sunar.
Şirketin borca batık durumda bulunduğu şüphesini uyandıran işaretler varsa, yönetim kurulu, aktiflerin hem işletmenin devamlılığı esasına göre hem de muhtemel satış fiyatları üzerinden bir ara bilanço çıkartır. Bu bilançodan aktiflerin, şirket alacaklılarının alacaklarını karşılamaya yetmediğinin anlaşılması hâlinde, yönetim kurulu, bu durumu şirket merkezinin bulunduğu yer asliye ticaret mahkemesine bildirir ve şirketin iflasını ister. Meğerki, iflas kararının verilmesinden önce, şirketin açığını karşılayacak ve borca batık durumunu ortadan kaldıracak tutardaki şirket borçlarının alacaklıları, alacaklarının sırasının diğer tüm alacaklıların sırasından sonraki sıraya konulmasını yazılı olarak kabul etmiş ve bu beyanın veya sözleşmenin yerindeliği, gerçekliği ve geçerliliği, yönetim kurulu tarafından iflas isteminin bildirileceği mahkemece atanan bilirkişilerce doğrulanmış olsun. Aksi hâlde mahkemeye bilirkişi incelemesi için yapılmış başvuru, iflas bildirimi olarak kabul olunur.
Özet olarak, borçlardan dolayı iflas gerektiren bir durum var mı diye bir rapor hazırlanmız yayın geliri, lisans gelirleri menkul ve gayrimenkullerin değerleme oranı ile şuan satılırsa ne kadar gelir getirir bazında bilanço hazırlanmış yani varlıkların ve gelirlerin borcunu karşılıyor mu/karşılayacak mı? temerrüde düşebilirmiyiz durumları için yapılmış bir çalışma ancak uzun vade de gelirlerimiz bu borcu fazlasıyle karşılayacağı sonucuna varılıyor..
Fenerli demem ama Drogbaya hayir denmesine hayretler ile karsilarim okadar![]()
Cilekli pasta isterken, portakal ve cikolatali pasta oldu.
YÖNETIM ISTIFA
Drogba' nın ölüsü 40 yaşına kadar bu ligde iş yapar, orası ayrı.İşin maddi boyutu düşündürüyor beni sayın Hacı...
Beşiktaş' ı gördük. E tüpçüyü de gördük...
![]()
gunaydın arkadaslar haberlere bakıyodum bjk nın aldığı adam ımza torenınde armayı gosterıp opuyo ne kadar mallık hareket fener alır galatasaray macını ıple cekıyom der bırı armayı oper bız wesley aldık hıc bısey konusulmadı..bırde buyuğuz derler tartısmasız dunyanın bır numaralı barca realmadrıd m unıted arsenal chelsea mılan hangılerı bjk fb gıbı demecler verıyo . buyukler burada bellı olur tsk.galatasarayım.....
Sen bizi Tüpcü ile kiyaslama maddi anlamda. Bir kac sene önce yapa bilirdin bunu ama Maddi anlamda öyle kolay kolay kimse durduramaz . Bu dogal yoldan olmadi elinde kapi gibi sigortalarin var-riva-florya. Besiktasin durumuna düsmeyiz merak etme. bir drogba transferinden hic bir sey olmaz. Takim dengesine biraz dikkat etmeye calisiyor ücret konusunda yönetim ve hoca okadar.
Drogba nın gelmesini kim istemez.!!
Ama defans oyuncusuna ihtiyacımız varken bence yabancı kontenjanını doldurmamak gerekir.
Keşke hemen suan elmanderi satsak ve onun yerine alsak.
GT-I9070 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
herşey plan içindedir bundan eminim riva floryaya hayatta dokunulmaz öyle birşey de olmazda.
Günaydın Orhan reis nasılsın?
günaydın, bizim yöneticileri taşıyan uçak daha afrikaya inmedi mi?![]()
Rivaya dokunacaklardi. bakdi aysal dokunmadan hal oluyor gibi dokunmadilar. orda simdi baska projeler düsünüyor galiba. florya ise degerlendirilecek kesinlikle. Tabiki ilk önce baska yer bulmaya calisiyorlar sonra orasini hazirlayip takimi alt yapiyi ve sayre oraya tasiyacaklar. Florya cok degerli. fazla lux orasi yer olarak.
Günaydın bro Drogbayı bekliyorum sen nasılsın?