Transfer Nöbeti (Arşiv 10)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Cok kisi meloyu kadroya Azmiyor ama bence melo olmali.yektayla falan olmaz.tamam melo gecen sene gibi degil ama o olmasigi zaman defans acik veriyor,bilhassa korner,erde

Kesinlikle katılıyorum Yekta Melo kadar bezdirici bir güç olamıyor

hatta şöyle bir iddiam var 2. yarı Melo geçen seneki performansını gösterecek diyorum...

Katılıyorum fikrine. Melo duran toplarda etkili defansta özellikle. Umarım geçen sezon ki golcü kimliğine kavuşur tekrardan ve bu maç bjk maçı olur.

melonun geçen seneki halinden eser yok. adı var kendi yok sahada. melo yerine yektayı kullanmak bizim adımıza daha isabetli olur diyorum artık. hem kontenjanı drogba için kullanmış oluruz

Kontenjan sorunu var , Sneijder geldi tek forvete geçilecek.Tek forvet Drogba oynasa Burak ne olacak ? kontenjan ne olacak ? Sadece şampiyonlar ligi için alınıyor demeyin lütfen olmaz öyle şey.

isvicre-türkiye macindan beri inleri alsak diye hep söyledim.adami udinese 1 milyona aldi.gözümüzün önündeki adami almadik hemde türk.keske seneye alsak bari,ayrica burda cogu arkadasin Azdigi gibi moussa sissoko,2.5milyon gibi bir rakama gitti.

Yabancı sınırlamasından bizi kurtaracak en iyi hamle Serdar Taşçı ve Gökhan İnler olur...Yabancıyı aratmayacak Türkler...

Melo hem ortasaha hem stoper oynuyor gibi bişey. Hava toplarında her topa kafasını sokuyor cezasahamızda. Kornerleri falan hatırlayın ;)

Kontenjan sorunu var , Sneijder geldi tek forvete geçilecek.Tek forvet Drogba oynasa Burak ne olacak ? kontenjan ne olacak ? Sadece şampiyonlar ligi için alınıyor demeyin lütfen olmaz öyle şey.

kadronda drogba varsa ve tek forvet oynuyorsan önce drogba oynar. buırak da sonradan girer oyuna. adamı messi yaptınız başımıza

Geçen gün belirtmiştim ki olası bir Drogba transferi eklenmeden yapamıyorum şu anda kadroyu

"Yahu yabancı sınırlaması yüzünden kadro yapamıyorum

Siz hala Drogba diyonuz

kimi keseceğiz takımdan arkadaş biz şimdi

yine en mantıklısı Melo - Yekta değişikliği gibi duruyor

ama eminim ki Melo'nun performansı artacak ki artmasa bile Yekta Melo gibi bezdirici değil

kimi keseceğiz kardeşim biz Eboue'yi mi, Amrabat'ı mı yoksa Riera'yı mı ????"

627059_Galatasaray_SK.jpg

riera'yı takımdan kesince yer açılıyor. zaten hakan'da oynasa hata yapıyor, riera'da oynasa hata yapıyor o yüzden hangisi oynamış pek önemi yok.

Fatih Terim söylemisti zaten degisimin hep devam etmesi gerektigini.

Basarili olacak kadroyu 1 senede yaratmak imkansiz bence. (Avrupa düzeyinde)

Gecen sene hedef ligdi, bu sene daha farkli, seneye daha da farkli olacak belki.

Değişim yapılsın. 2 sene önceki akdromuz rezalet idi. O değişim, dönüşüm tamamlanmalı ama yerlerine alınacak adamlar da birer senelik olmasın. Ujfa gibi reisler olmalı tabi bizde 1-2 tane ama ben Galatasaray'ın tecrübeli,kaliteli ama aynı zamanda 4-5 sene hizmet edebilecek adamlara yönelmesi gerektiğini düşünüyorum. 22-28 yaş arası transferlere bakmalıyız mesela. Biz öyle kolay kolay 18 yaşında adam alıp geliştiremeyiz. Ama atıyorum 25 yaşında bir Demba Ba'yı alabiliriz. Transfer politikamız buna dönmeli. Başarılı takımlar en az bir kaç yıl beraber oynayarak oluşuyor. En yakın örneğini biz biliriz. 96-2000. Hatta 2001. takımda en fazla 1-2 oyuncu değişirdi. Biz de ona geçmeliyiz artık.

Muslera-Eboue-Semih-Selçuk-Sneijder-Burak gibi muhteşem bir omurga yakalamışız. Bu omurganın üzerine bence rotasyonda kaliteli hatta en az 3'ü 11 oynayabilecek Hamit,Emre,Amrabat,Dany,Umut,Yekta gibi adamlar almışız. Biraz daha şovdan uzak işler yapmalıyız.

Hocanın değişimden kastı eski leş kadro ile ilgiliydi. bu kadro artık her sene değişmesin. EN fazla 1-2 rütuş olsun. Atıyorum yine Muslera gitmek istedi yerine birini alalım ama durduk yere, Drogba geliyor diye harcamayalım kadromuzu.

melonun geçen seneki halinden eser yok. adı var kendi yok sahada. melo yerine yektayı kullanmak bizim adımıza daha isabetli olur diyorum artık. hem kontenjanı drogba için kullanmış oluruz

Haklısın sende geçen sene ki melo nerde şimdiki nerede. İşte dileklerimiz bu maçla birlikte eski meloya kavuşmak.

Burda alperin yerine meloyu düsün .carlinhos yerine hakan baltayi. tamamdir simdilik.

Geçen gün belirtmiştim ki olası bir Drogba transferi eklenmeden yapamıyorum şu anda kadroyu

"Yahu yabancı sınırlaması yüzünden kadro yapamıyorum

Siz hala Drogba diyonuz

kimi keseceğiz takımdan arkadaş biz şimdi

yine en mantıklısı Melo - Yekta değişikliği gibi duruyor

ama eminim ki Melo'nun performansı artacak ki artmasa bile Yekta Melo gibi bezdirici değil

kimi keseceğiz kardeşim biz Eboue'yi mi, Amrabat'ı mı yoksa Riera'yı mı ????"

627059_Galatasaray_SK.jpg

Riera'yı kescen reis.

Yabancı kontenjanını boşuna yiyor zaten Melo.Yerine kim oynarsa oynasın onun kadar gezinir sahada.

Kerim Frei alacaksın abi Amrabat'tan kurtulacaksın..

Yekta'yı monte edip Melo'dan kurtulacaksın..

Hem Riera'yı hem Drogba'ya yer bulacaksın :D

Muslera

Eboue semih tasci carlinhos/riera

Hamit melo selcuk

Sneijder

Drogba burak

NASIL?

artık takımdaki futbolcular şunu çok iyi anlamalı. kimsenin yeri garanti değil kardeşim, melonunda değil, amrabatında,hatta ne kadar çok sevsemde selçuğunda. yönetim sağlam adamlar alarak bir nevi gözdağıda veriyor bizim futbolculara

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt