Transfer Nöbeti (Arşiv 10)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

abD9cxbain.jpg

Kanatsız oynasak olma mı ?:D

Hazır kanatta oynayacak adamımız yokken..

:D

Kardeş atar yapacağına düşün öyle yaz , kontenjan sorunu ne olacak be adam ?

be adam kelimesini kullanma istersen bi daha laflarını buraya yazarken iyi düşün tart öyle yaz tamam mı kardeş. bu benim fikrimdi, beğnmezsen adam gibi söylersin olur biter

Sezon sonu olası yerli transferleri şöyle olmalı

Onur Kıvrak - Alper Potuk - Kerim Frei - Serdar Taşçı

Hesap-kitap yapıyoruz ama yaz transfer döneminde işimiz oldukça zor.Riera'nın 1+1 yıllık sözleşmesi devam ediyor olacak.Keza Elmander'in de 1 yıllık kontratı kalacak.Amrabat'ı demeye zaten gerek yok.Yarım sezon alacağını dahi bırakmayıp,bu sebepten ötürü Florya'yı mesken tutan Baros profili göz önünde iken sözleşmesi devam eden yabancıları elden çıkarmak hayli güç olacak.

Baros gitti sayılır..

Elmander çok iyi bir sporcu efendice anlatırsan hala fiziği top oynayacak boyutta ona kulüp bulmak kolay..

Riera'nın kalmasından yanayım hakediyor bence..

Melo'yu yollarlar..

Amrabat'ı kesinlikle kiralamak lazım..

4-5 kontenjan açıldı bile hocam..

zaten kanatsız oynuyoruz doğru dürüst çizgiye inip gol bulduğumuz kaç maç var ki bu sene:rolleyes:

ve frikik topun gerisin de selçuk,sneijder, drogba , burak,hamit ...

Hesap-kitap yapıyoruz ama yaz transfer döneminde işimiz oldukça zor.Riera'nın 1+1 yıllık sözleşmesi devam ediyor olacak.Keza Elmander'in de 1 yıllık kontratı kalacak.Amrabat'ı demeye zaten gerek yok.Yarım sezon alacağını dahi bırakmayıp,bu sebepten ötürü Florya'yı mesken tutan Baros profili göz önünde iken sözleşmesi devam eden yabancıları elden çıkarmak hayli güç olacak.

bence elmandere alıcı buluruz...melo,baros zaten gider..bir de muslerayı iyi paraya sattık mı işlem tamamdır

Mümkün değil Onur. Ayrıca o çocukta Emre Çolak'tan fazla birşey yok. İnan bana. Emre Çolak da Galatasaray'da oynuyorum havasını atsa üzerinden, bir de onun bulduğu akdar açık alan bulsa o da öyle görünür. Şu an bizim ligde Onur ve Alper dışında kimse alınmasın mümkünse. Sonra göndermek için 20 takla atıyoruz.

Ülkede sol bek yok resmen ya. Hakan Balta o yüzden büyük takimlarda daha cok ekmek yer :)

Ugur Boral bile aliniyorsa hala, konusmaya gerek yok zaten. Bekler yabanci olmali.

Ya stopere ayar cekecegiz, yada Alper´i alip oynatacagiz. Özellikle seneye

Of yarın olsun da hemen maçtaki yerimizi alalım. Stadı,maçı özledim yemin ederim.

Valla bence gayet iyi savunma yapıyor..

Marcelo'da adam kaçırıyor :D

Ya biz kusursuz birşey istiyoruz herhalde Dany çok kötü felan diyenler var ben gayet beğeniyorum adamın kestiği atakları gören yok omuz omuza da taç yakınlarında kaptığı topları hatırlayan yok ama bir hata yapar vay efendim..

Riera bence çok iyi oynuyor her yönüyle..

Riera zaten bu sezonu götürebilir , çok büyük hatalar dizisi yapmadığı sürece fakat sezon sonu hem Riera'nın yıllığı , hem verdiği verim , hem yaşı , hemde orjin bir sol bek olmaması göz önünde bulundurulduğun da , Riera'yı gönderip o bölgeye çok sağlam savunma zafiyeti olmayan , hücumlarda fazlasıyla yardımcı , ortaları iyi olan , sol ve çift ayaklı , hızlı , süratli , tekniği iyi kısacası formda bir Eboue'nin sol bek versiyonu şart.

Laa şimdi aklıma geldi GSTV'de gösteriyordu Scot Piri Furkan'la epey bir ilgileniyordu bir sürpriz filan yapar mı Fatih hoca ne dersiniz ???

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt