Transfer Nöbeti (Arşiv 10)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

@Meliksah , Fanatik gazetesinden haber paylasmak yasak

Fatih Terim'in onay verdiğini düşünmüyorum. Forvet mevkisini sene sonuna kadar idare edecek iyi isimler var. Burak, Elmander, Umut... Ancak defansımız çok sıkıntılı. Şampiyonlar liginde hüsran yaşayabiliriz bu savunma hattıyla. Geçen Shalke'nin maçını izledim 5-4 biten. Hızlı kontralarla ve hava toplarıyla bize büyük şok yaşatabilirler. Maalesef çok yüksekten uçmaya başladık. Drogba GEREKSİZ şu an için...

savunma savunma dıyoruz savunma forvetten baslar gecen sene formda elmander varken hakan baltayla sampıyon olduk.. orta sahamız cok gol attı bu sene elmander formsuz umut burakta top tutamayan ve calım atamayan kısılır..orneğin mehmet yıldız oynasaydı bızde bu kadar gol yemezdık..

Anelkaninda 1,2 Milyon gibi paraya dönmesi, Cinde islerin iyi gitmediginin göstergesi degilmi?

Belki maddi sorunlari vardir ve Drogbada ayrilacaktir.

birde olaya söyle bakin.. klübden yalanlama gelmedi ;)

Kolo toure+Didier Drogba gelecek gibi sanki. Grquist ola bilird ama menajeri ayilmayacak ocakda diye aciklama yapmis.

her yol bu ikiliyi gösteriyor. umarim gerceklesir. Manyak takim ortaya cikiyor.

bilgi için teşekkürler renktaş kim gelirsev gelsin umarım üstümüzdeki şu ölü toprağını atıp sezon sonuna kadar fırtına gibi eseriz .

Anelkaninda 1,2 Milyon gibi paraya dönmesi, Cinde islerin iyi gitmediginin göstergesi degilmi?

Belki maddi sorunlari vardir ve Drogbada ayrilacaktir.

Drogba heycanı bu yüzden bende aslında. oyuncuya alf ettirmem. maliyet açısından bu çok önemli. çin ligi mayısa kadar yok zaten.

2,5 milyon euro yarı sezon. 4 milyon euro 1 senelik bonservissiz. 6,5-7 alıyorsan öpte başına koy yani.. ben böyle bişeyo lacağını düşünüyorum. 10 dan fazla ise zaten gerek yok bence..

zaten 10 dan yukarı transferimiz yok, buda daha yukarı çıkmayacağımızn garantisi.

"Drogba akar!"

ben ilk üye olduğumda irem diye bir kız kardeşimiz vardı baya geveze :) ne oldu ona?

bir de Salman ??

[video=youtube;2bnr4iEAEbo]https://www.youtube.com/watch?v=2bnr4iEAEbo[/video]

Yönetimin derbiye kadar konuşmama kararını çok doğru buluyorum. Bizim için hayati önem taşıyan bir karşılaşma olacak.

rahat olun...kendinizi KAPdirmayin beyler. :)

drogba gelirse fatih hoca Burak'ı Trabzon'daki gibi kanatlarda kullanacaktır. kanattan forvete yaptığı koşularla çok daha etkili olabilir burak böylece. düşünsenize sneijder'in paslarıyla drogba ve Burak'ın koşularını :)

Drogba heycanı bu yüzden bende aslında. oyuncuya alf ettirmem. maliyet açısından bu çok önemli. çin ligi mayısa kadar yok zaten.

2,5 milyon euro yarı sezon. 4 milyon euro 1 senelik bonservissiz. 6,5-7 alıyorsan öpte başına koy yani.. ben böyle bişeyo lacağını düşünüyorum. 10 dan fazla ise zaten gerek yok bence..

zaten 10 dan yukarı transferimiz yok, buda daha yukarı çıkmayacağımızn garantisi.

Haklisin renkdas, zaaten 10'dan yukari verene kadar Ibrahimovic'i aliriz:lol:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt