Azad SADAGANI
Tecrübeli Üye
- 23 Mayıs 2011
- 6.226
- 1
- 1.023
Cevap: Transfer Nöbeti
@Meliksah , Fanatik gazetesinden haber paylasmak yasak
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Fatih Terim'in onay verdiğini düşünmüyorum. Forvet mevkisini sene sonuna kadar idare edecek iyi isimler var. Burak, Elmander, Umut... Ancak defansımız çok sıkıntılı. Şampiyonlar liginde hüsran yaşayabiliriz bu savunma hattıyla. Geçen Shalke'nin maçını izledim 5-4 biten. Hızlı kontralarla ve hava toplarıyla bize büyük şok yaşatabilirler. Maalesef çok yüksekten uçmaya başladık. Drogba GEREKSİZ şu an için...
Devre arası skor 3 -1 dev vizyona bir video giriliyor : ekranda drogba , eboue ve kalou ; hello galatasaray fans , see you soon![]()
Devre arası skor 3 -1 dev vizyona bir video giriliyor : ekranda drogba , eboue ve kalou ; hello galatasaray fans , see you soon![]()
https://www.gscimbom.com/forum/gsci...eden-yasak-lutfen-tum-uyelerimiz-baksin_.htmlBilgim yoktu , kusura bakmayın ne yapayım kaldırayım mı ?
Kalou nerden çıktı![]()
birde olaya söyle bakin.. klübden yalanlama gelmedi![]()
Kolo toure+Didier Drogba gelecek gibi sanki. Grquist ola bilird ama menajeri ayilmayacak ocakda diye aciklama yapmis.
her yol bu ikiliyi gösteriyor. umarim gerceklesir. Manyak takim ortaya cikiyor.
Anelkaninda 1,2 Milyon gibi paraya dönmesi, Cinde islerin iyi gitmediginin göstergesi degilmi?
Belki maddi sorunlari vardir ve Drogbada ayrilacaktir.
"Drogba akar!"
ben ilk üye olduğumda irem diye bir kız kardeşimiz vardı baya gevezene oldu ona?
bir de Salman ??
Drogba heycanı bu yüzden bende aslında. oyuncuya alf ettirmem. maliyet açısından bu çok önemli. çin ligi mayısa kadar yok zaten.
2,5 milyon euro yarı sezon. 4 milyon euro 1 senelik bonservissiz. 6,5-7 alıyorsan öpte başına koy yani.. ben böyle bişeyo lacağını düşünüyorum. 10 dan fazla ise zaten gerek yok bence..
zaten 10 dan yukarı transferimiz yok, buda daha yukarı çıkmayacağımızn garantisi.