Transfer Nöbeti (Arşiv 10)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Transfer Nöbeti

Eğer Drogba maaşında belirgin bi indirime giderse gelsin. Şuan olmazsa olmazımız değil. Asıl lazım olan defans

Cevap: Transfer Nöbeti

Bugün sıfır katkı yaparlar yarın müthiş maçlar çıkarırlar. Fatih Hoca ayrılmasının daha doğru olduğuna karar vermediği sürece her oyuncuya güvenmeliyiz.

Orası öyle zaten latife olarak düşündüm ben :)

Sonuna kadar destek ve güven taraftar olarak payımıza düşeni yapmalıyız ! :)

Bilet buldum pegasustan derbiye gidiyorum :D:D

Amrabat beklenen performansı gösteremedi. Hemen gönderilsin demiyorum ama ha parladı ha parlayacak diye de aynı sistemde ısrarlı olmaya gerek yok.

Dinamik olacaksın, seni oan ne kurtaracaksa o kadro yapısına bürüneceksin.

Ayrıca avrupada ilk 10 takım hedefimiz var. Amrabat hangisinde ilk11 oynar? , benim için sadece iyi bir yedek.

Verdiğimiz o kadar para da bize ders olarak geri dönmüştür

Yarım sezon daha oynamasını sağlayıp , daha iyi performans göstermesini ummaktan başka bir şey yapmamalıyız.

Sezon sonu en azından Ruslara , Katar'a vs. 8-10 Mn € arasına gönderilir kötü oynasa bile.

Biraz iyi oynayıp kendini gösterse Avrupa'ya herhangi bir kulübe 10 Mn € üstü bir fiyata kakalayabiliriz :)

Galatasaray'da oynayan her futbolcunun forması alınır .NET (5 10 sayfa onceki forma muhabbeti)

Transfer Nöbeti

Sneijderin gelmesiyle 4-2-3-1 e dönersek bu iş en çok Amrabata yarar. Alışkın olduğu sistemde daha iyi oynar

Yarım sezon daha oynamasını sağlayıp , daha iyi performans göstermesini ummaktan başka bir şey yapmamalıyız.

Sezon sonu en azından Ruslara , Katar'a vs. 8-10 Mn € arasına gönderilir kötü oynasa bile.

Biraz iyi oynayıp kendini gösterse Avrupa'ya herhangi bir kulübe 10 Mn € üstü bir fiyata kakalayabiliriz :)

Buarada da ŞL turu ve şampiyonluk gidebilir tabi Amrabat ı iyi paraya kakalayabiliriz diye

WyixaeV.jpg

Üç dört menajerle konuştum hepsi kaçamak cevaplar verdi transferlerle ilgili, çok az şeyler söylediler. Söyledikleri şeyleri alt alta yazıp polis merkezinde çalışan bir arkadaşıma gönderdim. Oda sağolsun eldeki az bilgiden faydalanarak oyuncunun robot resmini yaptırdı.

10 numara:yenieek:

Didier-Drogba--008.jpg

VOLKIIiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii!!!!!!!!!!!!!!

sl rakibmizi izlemek isteyenler, schalke - augsburg'la oynuyor simdi

Sezon sonu pazarlarken işimize yarar iyide piyasa yapar :)

Ah o Manchester maçında sağa çekip vurduğu girse bugün 15 Mn €'ya falan bile kakalardık :D

sonra da emre'yi mi oynatalım :asd: amrabatı satıp daha iyisini alacaz diyorsan takımda daha kötü en az 5 futbolcu var onlarıda daha iyileri ile değiştirmek lazım :)

abartmaya gerek yok bence ekonomik olarak o seviye de değiliz 3 4 yıl sonra belki:)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt