Transfer Nöbeti (Arşiv 10)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

sinan kalpakçıoğlu ve tulkun drogbanın menajeri ile güney afrikaya girmiş bütün programlarda geçiyor ve yalanlama yok,yokmu arkadaşlar hatlarda çalışan biri tulunun telefondan sinyal nereden bakalım:asd:

"Aykut Kocaman: İlk yarı doğru ve düzgün oynadık‚ ikinci yarı dağınıktık. İşte futbolun adaleti‚ bazen kötü oynarken de kazanıyorsunuz."

:asd:

Abi böyle bir teknik direktöre sampiyonluk kaptirirsak.....

Neyse gerisini getirmek istemiyorum.

Spor programı izlemem .. Türkiye"de bunu yapan hiç bir program yok.. SAdece itfira çekememezlik ve kendi takımlarının çıkarlarını koruyan tipler var.. Bize iyiye iyi kötüye kötü denir diye öğrettiler.. Bunlar isee çıkara çıkar çıkarsada paraya çıkar..

Birde artık kasap oyuncu sayısı azaldı , lig'de yıldız oyuncu sayısı fazlalaştı .. :)

Nihat Dogan > Gökmen :asd:

bizim ligde sert oynarken futbolcular kendilerini sakatlıyor, millet ligimiz sert diyor, kasti tekme sallayıp es geçersen tabi sert olur ki bu her ligde var !!!!

bizim ligimizin sertliği italya gibi fizik kondisyonundan dolayı değil çok fazla kazma olmasından dolayı.

Dalga falan geçiyosunuz ama Nihat Doğan'nın yorumları % 100 doğru bu konuda gayet iyi .

nihat doğan'a laf söylüyoruz ama adamın allahı var çok mantıklı ve düzgün konuşuyor. Ben gazeteciyim ben futboldan anlarım diyen eski futbolcu ve hakem çıkması şaklabanlar utanmıyorlar mı acaba çok merak ediyorum.

Ne zaman ki Hikmet Karaman gibi adamlar emekli olur o zaman Türk Futbolu yükselişe geçer abi,bu tarz arabesk adamlar yüzünden yıllar boyu bir arpa boyu yol gidemiyoruz

Aynen öyle. Bu adamlarla nereye varabiliriz ki ? Bizim türk kulüpleri bu teknik direktörlerden ne bekliyor acaba ?

Nihat Doğan çok mantıklı konuşuyor.Fenerbahçe bir tane stoper almalı diyor.

granqvist gelmeyecek bence.

ofsayttan(sowun) sonra penaltıdan (egemen hayvanının yaptıgı ) kimse bahsetmiyor vay be valla bunuda çıkarsınlar vay bee programına :)

rıdo sow un ofsayttan çıkma çabasını takdir etmek lazım dedi adam ofsayt olduğundan hiç bahsetnmedi. satılık medya volume 35345567676

Hayda snayderin sözler, selcugu kızdırcakmıs ulan ben bu medyanın :mad:

Wesley sneijderden şok sözler bu acıklamalar selcugu kızdıracak ? Ne demiş reyiz acaba :SS:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt