Transfer Nöbeti (Arşiv 10)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

yarın beşiktaşa çakarsak sonra drogba gelirse ... bizde de taraftar ölümleri başlar kuşlar intihar eder :D

Kendi sahamızda parçalı forma giymeyeceksek başlarım böyle işe.

Bir tek bize mi işliyor bu kural?

şeref abi gece kaç olursa olsun bi uğra buraya :D sohbet edek bilgiyi boşver.:D

demekki tam bu macin hakemi olarak görmüsler,tamda boyle bir hakem ariyolardi iste

bu ülkenin benim gözümde geçen yılın en iyi hakemi fırat aydınusu ve gelecek vaadeden halis özkahya gibi kaliteli hakemleri şikebahçeye yem ettiler. 2 iyi hakemin kariyeriyle oynadı şikeciler.

ya bu ne biçim program birisi basketbol yorumcusu adamın futbolla alakası yok,diğeri ne dediğini bilmez tinercinin teki suncu zaten meczubun teki :asd::asd::asd::asd::asd::asd::asd::asd::asd::asd::asd:

Transfer Nöbeti

Biz ne kadar Burak ve Umut çok gol attı desekde, eminim Drogba olsa bu ikisinin toplamını atardı. Adam bildiğin gol atmak için yaratılmış.

Sent from my iPhone 5 using Tapatalk

Re: Transfer Nöbeti

Drogba kargoya verilmişmi. Kargo takip numarası nedir takip edelim. Ahahaha

Drogba da gelirse seneye bizim en büyük sıkıntımız yabancı sınırlaması olacak.

Kalede muslera, sağda eboue, sneijder ve drogba dışında 1 yabancı hakkı kalıyor.

Riera mı, melo mu yoksa dany mi veya amrabat mı elmander mi? hepsi genelde 11de olan oyuncular diyebiliriz. daha üstüne de yabancı stoper ve sol bek bekliyoruz.

seneye büyük revizyon gözüküyor.

sneijderin karısıyla akşam yemeği görüntüleri var. sergen erken başlamış bu işlere diyor. ulan haysiyetsiz herif adam o gün ilk defa ıstanbula ayak bastı adama elbette tanıtacaklar şehri.ve o gün lütfü arıboğanın eşinin doğum gününü kutladılar beraber.böyle araştırmadan etmeden haber yapıyorlar sonra böyle lavukları konuşturuyorlar arkadaş

toure ve drogba gelirse ligde dany-amrabat-riera-elmander kesin yedek olacaklar, pek içime sinmiyor :SS: çok büyük külfetli oyuncuların oynamayacak olmaları ayrıca 2sinin de alınacağını sanmıyorum

az önce bir twit gördüm tövbe bismillah ne oluyoruz ulan dedim.

Şu Tv8'de ki şerefsizlere bakın.

Sneijder'dan Selçuk'u kızdıracak sözler diyolar.

Adamın Real Madrid'de bi reklam çekiminde söylediği cümleyi söyleyecekler.

toure ve drogba gelirse ligde dany-amrabat-riera-elmander kesin yedek olacaklar, pek içime sinmiyor :SS: çok büyük külfetli oyuncuların oynamayacak olmaları ayrıca 2sinin de alınacağını sanmıyorum

Elmander, Riera ve Melo en geç sezon sonu gönderilecek gibi gözüküyor.

Transfer Nöbeti

Sneijder geldi diye mahalledeki çocukların hepsini kestim. Eğer Drogba gelirse neneme dedeme başlarım.

Sent from my iPhone 5 using Tapatalk

medem begenmiyorsunuz neden izliyorsunuz ???

izlemeyin kardesim ,sayenizde biz de izlemis kadar olduk

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt