Transfer Nöbeti (Arşiv 10)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Twitterdan bakıyorum da acaip bi havamız olmuş yabancıların yazdıklarını gördükçe kasılıyorum :D Gala = PSG benzetmesi falan yapıyolar . Herkes bizi konuşu :cool:

Hayri Hiçler ‏@HayriHicler

"Hayal kırıklığı oldu" ÇİN... Koşa koşa imzaya geliyor! NİÇİN? Yarım sezon"2 milyon trink" bunun için!..

:troll:İyi Dersler Arkadaşlar :troll: , deseydi bir de...Falım şiirleri gibi..

Didier+Drogba+Didier+Drogba+Leaving+Boujis+3yUXb-ADmn-l.jpg

geliyorum....:trollface:

seref aydın ekşiye bişey yazmısmı beyler haberi olan varmı

O değil de Sneijder de büyüdü adam oldu hey gidi

Ünal Aysal için 15-20 milyon euro çerez parası..

Adam 3-4 milyar dolarlık servete sahip...

Zenginlerin paraları değerli oluyor renktaş öyle deme:D Ya başka oyuncuda istemezdim. Bunun yaş 35e dayanıyor ya. Ne bilim şu hafif burun kıvıran arkadaşların da içi rahatlardı.

ümit taşımak değil benim sorunum.

şpl kadrosu bildirceksin. onun için pazartesi akşamına kadar resmi adımları atmalısın. son dakikaya bıraktın olmadı. sezon planı yapıyorsan pazartesi bitirirsin bu işi. salı-çarşamba yap anlaşmayı resmi olarak ama. en azından resmi adım atılsın pazartesi..

Haklısın.Bi' an önce resmiyete dökmeleri gerek.Yönetim Haldun Üstünel'i aratmıyor sağolsunlar.

[video=youtube_share;MXYqhsDD1r8]https://youtu.be/MXYqhsDD1r8[/video]

Hayri Hiçler ‏@HayriHicler

"Hayal kırıklığı oldu" ÇİN... Koşa koşa imzaya geliyor! NİÇİN? Yarım sezon"2 milyon trink" bunun için!..

:troll:İyi Dersler Arkadaşlar :troll: , deseydi bir de...Falım şiirleri gibi..

Drogba bedavaya mı gelecekmiş...

Snejder geliyor adamın aldığı parayı gündeme getiiyorar...

Nede olsa her sene Şampiyonlar Liginde final oynayan takımlara sahibiz.

toure, drogba ! bizimkiler heralde belhandayı transfer edip fenere verecekler fazlalık diye !

Gördüğüm kadarıyla Beşiktaş ı çok hafife alıyoruz. Bu sezon istikrarlı bi grafiğimiz yok. Umarım topcularda hafife almıyordur.

Tek güvencem artık büyük maçları kazanmayı öğrendik.

beyler

kap açıklaması

tarih yazılır. varmı böyle bir kap bildirimi. ben çıktı alıp asar ,biblo üzerine kaplatıp azize armağan ederim :)

kolo toure-drogba aynı anda kap da demek, türkiyede internetin çökmesi demek...:D

Türk kulüp sonra Galatasaray, Wesley Sneijder Büyük vuruş yarın da Didier Drogba açıklayacak.Gazeteci twitter profili üzerinden diyor: "Yeni bir sürpriz Galatasaray # isabet: Drogba ile anlaşma. Sneijder sonra, Terim'e Şampiyonlar Ligi için güçlenir. "Türkler optik Şampiyonlar Ligi'nde zor bir rakip olacak

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt