Transfer Nöbeti (Arşiv 10)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

saka maka... Drogba ya ceza sahanin icinde topu ver... 95% Gol olur. sac mac yollamak yok.

bugün önce beşiktaşı yenelim,sonra drogba açıklansın.müthiş olur valla:D

beşiktaşı hafife alan yok, biz shalkeyi hafife almaya başladık onu mu düşüncez:D

haifife almak olmaz. yarınki maçta stad-takım için hırslar filan çok iyi mücadele edeceğiz bu garanti.

karşı takıma bakıyorsun forvet-sol bekleri yok.

bu yüzden birazda. kolay maç değil ama, aşırı korkulacak maçta değil..

Renktaş rakibin önemli silahlarının olmayışıyla bu kadar hafife alıyoruz. Çok sıradan rakiplere çok puanlar kaybettik. Artık futbol 11 e 11 oynanıyor.

Drogba ve Toure göze hoş geliyor ama bizim aradığımız futbolcular bunlar mı demeden de edemiyorum...

Kaliteli bir sol bek belki takıma daha fazla katkı yapacak... Bana kalırsa Vargas gibi bir sol bek alınmalı.

Kamil Meriç'in cezasını kaldırın arkadaşlar ya. Reissiz yüzümüz gülmez oldu.

Hatta Kaldırılmasından yana olanlar durumu beğensin .

Drogba mı Kolo mu deseler kesinlikle Kolo daha çok ihtiyacımız var..

Bence de ama Kolo mu daha fazla sınıf atlatır Drogba mı Drogba.Birde sırtı dönük top tutabilecek forvetimiz yok bu ayıboğanda bütün forvet özellikleri mevcut olduğundan kapatırız o açığıda.

Herkese iyi geceler arkadaşlar.Gününüz sarı kırmızı, geceniz meşalerle zafer çığlıklarıyla dolsun :rolleyes:

Sendeyiz Drogba,Toure!

Drogba ve Toure göze hoş geliyor ama bizim aradığımız futbolcular bunlar mı demeden de edemiyorum...

Kaliteli bir sol bek belki takıma daha fazla katkı yapacak... Bana kalırsa Vargas gibi bir sol bek alınmalı.

emin olki bizim aradığımız adamlar tam olarak bunlar. solbek olarak bence fatih hoca sezon sonu carlinhos u düşünüyor o yüzden şimdilik vazgeçtiler.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt