Transfer Nöbeti (Arşiv 10)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Transfer Nöbeti

2 yıl bekledik gecelerimizi gündüz ettik sevinçlerimi hüzün, umutlarımızı yaktık giden geminin ardından herzaman baktık.

ama sonunda sanki drogbaya kavuşmak üzereyiz. inanamıyorum :)

Ben de öyle düşünüyordum ama Lig TV'de Pınar'ın açıklamalarına göre ilk hedef Toure. Bakalım...

Cevap: Transfer Nöbeti

--------------Muslera-----------------

----eboue-semih-s.taşci-ziya erdal-----

-------------M'vila------------------

-------hamit----------selcuk--------

-------------sneijder-----------------

-----drogba-----------burak---------

Seneye umarım :b5:

Ünal baskan pohunu yiyim su 4 3 1 2 nin sol bekini baltaya birakma git ziya miya aykut al birini gel hadi be basgan

inşallah hesap kitap yapılıyordur bu transferlere

Transferde çıkan isimler harika hepsi çok büyük isimler ancak sezon ortası transferde gelmeleri benim tek endişem Ayrıca olası Drogba-Toure transferi gerçekleşirse gelmeleri 1-2 haftayı bulacak neyse hayırlısı olur inş

hesaplayın hesaplayın bakalım kardamıyız zarardamıyız

Italyan masini'da yazmis. Ac Milan'da istemis ama bizi secmis. Yanliz bu takim Drogba'nin gelmesiyle sampiyon olamassak cok kotu seyler olur:SS:

felaket tellalı detected. bir kerede mutlu olun be arkadaş. elin kuşu şikeci başkanı maşa teknik direktörü ile mutlu olabiliyorken biz sorunsuz ortamda sorun üretiyoruz.

Ynt: Transfer Nöbeti

Gunayin millet.ntvspor nasil net konusuyor drogba konusunda mac basi paraya kadar soyluyor.

21nih6x.jpg

rakipler diz çöker tövbe ister...

M'vila 12'ye Rubin Kazan'a gitti.

Yann M'Vila - Oyuncu değişikliği, oyuncu transferleri - transfermarkt.tr

O kadro içinde Ziya garip durmuş. :asd:

Türk solbek sıkıntısı, M'Vila yazdim ama o tarz biri işte.

Oraya G.İnler alinabiliyorsa iyi olur sol bekte yabanci olur oyle bişeyde

Ama türk beklerden solda oynayip hem ofansif hem defansif yönü ortalama olan ziya var benim bi bildigim.

hakan baltanın ön direge yerden orta açip defansın uzaklastirdigini görmekten sıkıldım senelerdi.

Defans yönünü pek saymiyor orası ortalama gene.

Ama türk beklerden solda oynayip hem ofansif hem defansif yönü ortalama olan ziya var benim bi bildigim.

hakan baltanın ön direge yerden orta açip defansın uzaklastirdigini görmekten sıkıldım senelerdi.

Zaten yazdığın kadro 5 yabancılı.G.İnler gelmeden de yabancı sol bek alınabilir.

hocam bence sol bekte defansif özelliklerin mükemmel olması gerekmez. hakan balta mükemmel defans yapmasa da gerçekten stoper gibi kademeye girebiliyor fakat ofansı berbat ötesi pili bitik kumanda gibi vursanda çalışmaz artık. gerçekten ziya gibi anadolu klüplerinde çıkış yapmış oyuncular balta'dan daha iyi performans gösterir. eskilerde kaldı artık o hatırladığımız hakan balta. millet defans yapmayı bilmeyen sol bekleri oynata dursun sırf ofansı iyi diye. bizse defansı iyi diye sol kanadı katleden hakana tamah edelim. çok üzücü bir okadar da enteresan.

hocam bence sol bekte defansif özelliklerin mükemmel olması gerekmez. hakan balta mükemmel defans yapmasa da gerçekten stoper gibi kademeye girebiliyor fakat ofansı berbat ötesi pili bitik kumanda gibi vursanda çalışmaz artık. gerçekten ziya gibi anadolu klüplerinde çıkış yapmış oyuncular balta'dan daha iyi performans gösterir. eskilerde kaldı artık o hatırladığımız hakan balta. millet defans yapmayı bilmeyen sol bekleri oynata dursun sırf ofansı iyi diye. bizse defansı iyi diye sol kanadı katleden hakana tamah edelim. çok üzücü bir okadar da enteresan.

Hakan Balta ile ilgili görüşlerine katılıyorum ancak Ziya için ben senin kadar umutlu değilim baktığın zaman Hakan ya da Çağlar bize gelirken Ziyadan kötüü durumda değillerdi hatta ikiside Milli takım düzeyindeydi.

--------------Muslera-----------------

----eboue-semih-s.taşci-ziya erdal-----

-------------M'vila------------------

-------hamit----------selcuk--------

-------------sneijder-----------------

-----drogba-----------burak---------

Seneye umarım :b5:

Bu kadro çok zor hocam en iyisi ;

--------------Muslera-------------------

Eboue--Semih--SerdarT--Carlinhos

--------------Gökhan--------------------

-------Hamit---------Selçuk------------

--------------Sneijder-------------------

---------Drogba--Burak----------------

Şeklinde olur :)

McGregor, Hilbert, İbrahim Toraman, Sivok, Gökhan Süzen, Holosko, Necip Uysal, Veli Kavlak, Oğuzhan Özyakup, Olcay Şahan, Dentinho

şu kadroyu da yenelim artık eze eze.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt