Transfer Nöbeti (ARŞİV 10)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Bize acilinden iyi bir ön libero ve kanat oyuncusu şart.

sizce obi mikel melo dan daha faydalı olur mu?

Zaten ön liberolarda aranan en önemli vasıf ayağı düzgün olup,topu oyuna sokabilmesidir.Mikel'de bu yönüyle bana göre world class DMC'dir.Bak Mikel'de bize gelirse sezonda max. 6-7 golluk katkı verir.

Mikel kötü oyuncu değil iyi oyuncu tabiki ama ne bilim ben Capoue'yi falan görmek isterim kadroda ancak alınırsa desteklemek düşer bize. Yıllarca Chelsea'de oynamış bir oyuncu sonuçta.

diyorsun ki mikel çöp, adamın ne defansı ne ofansı var demişsin , vay anasını chelsea de bu adama onca para istiyor avcunu yalar desene

Tek yönlü, çift yönlü falan bunların hepsi palavara. Bir futbolcuyu incelerken bunlara değil teknik,fiziksel ve mental olarak özelliklerine bakarsın. Ve buna yaşıda ekleyebilirisn.Bunlara baktığımda Obi mikel transferi müthiş olur.

Obi mikele yapılan yorumlara falan bakıyorum yani olsada olur olmasda olur, yok istemez falan.

Obi miklei kaliteli oyuncudur. Bizdede çok rahat oynar.

Transfer Nöbeti

Boşu boşuna bukadar konuşuyoruz muhtemelen haber yalandır Allah bilir mikelin bile haberi yoktur oyüzden fazla uzatmayın bence, ayrıca nasıl çıtayı yükselttiysek yıllardan beri Chelsea nin ve kendi milli takımının banko 11 inde oynayan istikrarlı disiplinli ve 26 yaşındaki önliberosunu bile beğenmiyoruz. Varsa yoksa melo

Sent from my iPad using Tapatalk HD

elmander ayrılmıyorum diye açıklama yapmış sonuna kadar takımda kalması taraftarıyım hiç bir yere gitme elmander ilk sezon sahada hereşeyini verdin super finalde sakatlandı bu herekesin başına gelebilir kesinlikle hiç bir teklifi kabul etme takımda kal.

Busquets, oyunu okumasi, rakibin oyununun bozmasi, pozisyon almasi gibi konularda müthistir. Dünyanin mevksiinde en iyisi olarak gösteriliyordu. Barcelona dünyadaki diğer takimlardan farkli, Bayernle birlikte, onlarin farkli bir pres ve pas oyunlari var. Onlar diğerlerini karsilastirmak sağlikli olmaz.

Bu arada Fletcheri de defansif yapmissin, Fletcher Unitedta sağ kanatta ve box to box oynadi yillarca. Ayrica teknik bir pasördür. Capraz ve dikine paslari da iyi kullanir.

Pogba dikine oynayip adam eksiltebiliyor, hucumlara katilimi iyi, ara toplari iyi, takimi pozisyono sokan capraz ve dikine paslarida cok iyi. U20de Adam CM oynadi, yerini bosaltip, hucumlara sürekli katilamaz ki.

"U20de Adam CM oynadi, yerini bosaltip, hucumlara sürekli katilamaz ki." İşte kilit cümle,Mikel önünde hazard-mata-torres-oscar varken nasıl hücumlara sürekli katılsın ki?Mikel sezgisi mükemmel,pozisyon alma,top kapma,stoperlerin arasına girme,geriden oyun kurmada world classtır.Bak sen de aynısını demişsin.Takımların oyun anlayışına göre oyuncular hücuma çıkmada yetersiz kalır.u-20 örneğini vermişsin.İnan bana Pogba'da saydığın hücum özellikleri Mikel'de de var.İstatistikler sizi yanıltıyor.Konfederasyon kupasında Nijerya'nın maçını izliyordum.Resmen hücumda Mikel Nijerya'nın en etkin oyuncularından biriydi.Yani anlatmak istediğim sen Chelsea'de oynarken hücuma katkı veremezsin ama Nijerya'dayken hücum yönünü de gösterebilirsin. :yenieek:

Mikel kötü oyuncu değil iyi oyuncu tabiki ama ne bilim ben Capoue'yi falan görmek isterim kadroda ancak alınırsa desteklemek düşer bize. Yıllarca Chelsea'de oynamış bir oyuncu sonuçta.

Yani boş oyuncu değil,Chelsea'da yıllarca düzenli oynamış,istikrarlı futbolcu.Capoue'yi bende görmek isterim.

onu bunu bırakalımda milyon dolarlık ayaklar patates tarlası gibi sahada oynuycak gibi bu sezon ne çimmiş be arkadaş bir tutmadı tohum:D

onu bunu bırakalımda milyon dolarlık ayaklar patates tarlası gibi sahada oynuycak gibi bu sezon ne çimmiş be arkadaş bir tutmadı tohum:D
yalnız o sahada ust uste maçlar oynanmış bende senin gibi düşünuyordum ama internettte gördum ilk maçla son maçı yan yana koymuşlar saha çok farklı çok sık kısa surede maç oynandığıu için bu halde yoksa bi problem olucağını sanmıyorum

Transfer Nöbeti

Geçen hafta Başkan çimlerede problem yok sorunu çözdük demişti gördük dün akşam nasıl çözüldüğünü birde final oynatdılar o sahada ayıp ayıp

Sent from my iPad using Tapatalk HD

Satın alma opsiyonuyla kirala Mikeli keyfine bak :b5:

22 günde 11 maç + 4antrenman yapıldığı için zeminde bozulma olmuş.Bu kadar üst üste maçı kısa sürede hangi zemin kaldırabilir?Yeni sezona yapılacak bakımla zemin düzelecekmiş :yenieek:

:lol:

lanet olsun o çime.. orda oynayacaksalar boşuna topçu falan almayalım

bi çözemediler gitti çim rezaletini :mad:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt