Transfer Nöbeti (ARŞİV 10)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Elmander, Ujfalusi, Culio, Riera ->dışarı

Melo, Carlinhos, Nani -> içeri

Daha geçen güne kadar Carlinhos u, Farfan ı beğenmiyorduk şimdi Melo ya fit olur olduk.

İyi bir kanat ve Sol bek alınmazsa Şampiyonlar Liginde gruplardan zor çıkarız

Yalnız Mikeli alırsak Birleşik Afrika Fedarasyonu gibi olacağız.:asd:

Mikeli degilde, Alonsoyu anlatiyorsun. Yan pas ve geri pas Mikelin o kadar iyi olduğunu bilmiyorum.Mikel eskisi gibi degil, inis döneminde artik.

Fazla tartismaya gerek yok, farkli bir futbol anlayisin var. Lafi bir yerden alip bana demagoji yapiyorsun.

Son cümlen beni benden aldi. Pogbanin özellikleri Mikelde varsa, neden geri ve yan pas yapiyor? Chealse bu sezon pas trafiğinde sorun yasadi sürekli. Madem Mikel o kadar iyi, bizden baska neden talibi yok, Juve Pogbayi bugün satmak istese, elini öpene cok yüksek bir miktarda satar. Neden cünkü adam komple bir oyuncu. Hersey var. Adam eskiltme, hucuma katilma, ara paslar, pozisyon yaratan capraz ve dikine paslar, sutör özelliği, defansi zaten cok iyi.

Mikelde de bunlar var ama yerini kaybetmek istediği icin yan ve geri pas yapiyor. Anladik. :D

Tamam artık susuyorum.Chelsea'de 300'e yakın maça çıkmış 26 yaşındaki Mikel'in kariyeri düşüşte :) Tamam :D (Transfermarktteki değeri de 22 milyon euro :rolleyes: )

Geri pas-yan pası pogba da yapıyor.Mikel dikine pasta yapar emin ol.Tamam senin dediğin gibi pogba çift yönlü ve hücum yönü çok iyi bir oyuncu olsun.Peki defansif yönlerini karşılaştırırsan Mikel mi Pogba mı?

40e5a6547021af2f47f29db2c9ba1c70.jpeg
5492c84711caecc29b8d38ebb2276b0d.jpeg
24-07-dany.jpg
galatasarayda-chedjou-soku-galatasaray-transfer-_647466_720_400.jpg

Ekli dosyalar

• galatasarayda-chedjou-soku-galatasaray-transfer-_647466_720_400.webp
    galatasarayda-chedjou-soku-galatasaray-transfer-_647466_720_400.webp
    25 KB · Görüntüleme: 33

İngiltere'deki yayın gelirlerinin ne kadar yüksek olduğunu göz önünde bulundurursan böyle transferleri yapmalarının da zor olmadığını anlarsın.

Buna kesinlikle katılıyorum. İnanılmaz paralar dönüyor orada.

Fakat bunu biz veremeyiz anlamını çıkarmaz. Galatasarayın en az 1 tane böyle bir adam alacak potansiyeli kesinlikle var.Ama bizimkiler hem ligi hem avrupaya çok hafife alıyorlar. Ekonomiyi düzeltmeye çalışırlarken ileride karşılaşılabilecek bir başarızılıkta bu tür paraları vermemenin sancıları daha çok çekilebilir.

Quientero Porto'da. 5 Mio € bonservis...

ah keske alsaydik. 5 Mio € saka gibi....

dün riera gideceği , hamit hafif sakat olduğu için oynamadı , peki kazım ?

Beyler kanatlarımız şöyle olsaydı Melo'ya gerek kalmazdı.

------------Selçuk-----------Mikel-------------

Farfan ----------Sneijder--------Nani----------

Örnek CL olarak göz önüne alın.

Şu takımın bu sene şu ligte şampiyon olamama olasılığı %5 dir.Avrupada da her an herşeyi yapabilir bu kadro.

Ama şimdi çıkacağımız kadroyla şansların eşit olduğunu düşünüyorum. Birde kötü gidersek çok olumsuz şeyler olailir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt