Transfer Nöbeti (ARŞİV 10)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

gün içinde sosyal medya ve galatasaray tv yi sürekli takip eden biri olarak kazımın hareketlerinden haz almadığımı söylemeliyim. adam son bir şans diye geldiği takımda biraz hırslı olur ciddi olur. ama kazım bakıyorum afrikalılarla sürekli bir goygoy halinde. bu ahlak ile bence form tutması çok zor...

benim bu seneki yerli umudum engin baytardır. selçuk, burak, semih, hamitin yanına engin girecek inşallah...

sizce obi mikel melo dan daha faydalı olur mu?

Melodan daha fazla faydalı olur mu şu an için bunu kimse bileemez. Fakat bizde başarılı olacağını düşünüyorum.

Beyler bu adam Çelsi gibi klüpde çok ciddi süreler aldı bunu unutmayın.

kiloları varmış diye yazmış gs sitelerinden biri

birdahaki maç oynamazsa şutlanacak demektir

ya ne diyon alla aşkın engin çok fitti zaten. herif sezon başından beri idmanda. ayrıca ilk hazırlık maçı bazı adamları 90 dakka oynatmak istemişte olabibilir hemen saçma sapan paranoyalara girmeyin

bu sene şu üçlüleri görebiliriz;

------melo------

selçuk-----erman

-------melo--------

engin--------selçuk

bu arada kerem renktaşımızın imkanı varsa ligtv3te chelsea soton maçının tekrarı var ve mikel oynamıyor ama chelseanin pek iyi pas trafiği kurduğu söylenemez, bu maç 2-2 bitmişti ayrıca

gün içinde sosyal medya ve galatasaray tv yi sürekli takip eden biri olarak kazımın hareketlerinden haz almadığımı söylemeliyim. adam son bir şans diye geldiği takımda biraz hırslı olur ciddi olur. ama kazım bakıyorum afrikalılarla sürekli bir goygoy halinde. bu ahlak ile bence form tutması çok zor...

benim bu seneki yerli umudum engin baytardır. selçuk, burak, semih, hamitin yanına engin girecek inşallah...

Takilmayin öyle seylere. Askeri kamp degil ki orasi. Ayrica antrenmanin tamamini izleyemiyoruz ki. Kurbaga temposundaki düz kosulari izliyoruz, hepsi bu.

Kazim isini hertürlü yapar. Bu önyargilar yüzünden ayrildi zaten. Sevemediler beni bir türlü dedi. Hakliydi. Bence faydaliydi. Zaten Terim yollamak istemiyordu.

Kendisi ayrilmak istedi ve gitti. Kazim gibi yerli bir futbolcuya her takimin ihtiyaci var. Hele ki böyle bir sezonda. Iyi bir takimda cok faydali olacaktir.

Melodan daha fazla faydalı olur mu şu an için bunu kimse bileemez. Fakat bizde başarılı olacağını düşünüyorum.

Beyler bu adam Çelsi gibi klüpde çok ciddi süreler aldı bunu unutmayın.

Böyle bir mantik olmaz, Chealseden geliyor kalitelidir. Meireles geldiğinde de ayni seyler söyleniyordu, simdi farkli seyler söyleniyor.

Ayrica Mikeli o sampiyona da bende izledim, belki miniklerde cok daha iyi calim atiyordur. Sorun Mikelin gecmiste ne olduğu degil, simdi ne olduğudur. 2 sene önce Welligntonun ofansif cok iyiyken, artik yok. Futbolda 3-4 ay bile cok uzun süre.

Bu arada bosuna tartisiyoruz, Mikel haberleri sallama.Adamlar haberde 13 milyon euro teklif ettiğimizi iddaa ediyorlar. Kaynakta hic sağlam degil.

bu sene şu üçlüleri görebiliriz;

------melo------

selçuk-----erman

-------melo--------

engin--------selçuk

Hocam Erman kanat yalnız bildiğin ve hatta forvet tarzı bir kanat adamın son 2-3 senesi 10 gol 10 asist civarı.Orada olmaz yani.Engin'de orada çok etkili olabilir mi tartışılır.

en iyisi selçuku merkeze çekip erman-emre çolaktan birini sol içe monte edip rierayı göndererek iyi bir sol bek almak orta sahamız yumuşak olsun ne yapalım , bizimkilerin ön libero alacağı yok :(

bi terslik olmazsa eğer bu sene erman, engin ve kazım gibi üç kaliteli türk topçu bünyemizde artık.rotasyona giderken başımız ağrımaz hiç değilse.

Ahlakı ön planda tutarak kazım değerlendirmesi yapan birisinin yerli oyuncu olarak göbeği önde giden Engini bir umut olarak görmesi enterasan:)

Süper Lig - Galatasaray Boateng ile görüşüyor - Süper Lig 2012-2013 - Futbol - Eurosport

keske beee...

---------------------------------------------Muslera-------------------------------------------

----Eboue-----------------Chedjou-------------Semih-----------------Balta--------------

----------------Selcuk Inan--------------K.P.Boateng---------------Hamit---------------

---------------------------------------Wesley Sneijder------------------------------------

----------------Didier Drogba------------------------------------Burak Yilmaz----------

Ufff....Hamitin yerine Inler gelirse inanilmaz olur ama imkansiz...:(

--------------------------------------Muslera------------------------------------------

----Eboue------------------Chedjou--------------Semih---------------Hakan-----

------------------Selcuk Inan---------------Inler-------------K.P Boateng--------

----------------------------------Wesley Sneijder-----------------------------------

----------------Didier Drogba------------------Burak Yilmaz-----------------------

Kadroya bak ya..ufff.....

Böyle bir mantik olmaz, Chealseden geliyor kalitelidir. Meireles geldiğinde de ayni seyler söyleniyordu, simdi farkli seyler söyleniyor.

Ayrica Mikeli o sampiyona da bende izledim, belki miniklerde cok daha iyi calim atiyordur. Sorun Mikelin gecmiste ne olduğu degil, simdi ne olduğudur. 2 sene önce Welligntonun ofansif cok iyiyken, artik yok. Futbolda 3-4 ay bile cok uzun süre.

Bu arada bosuna tartisiyoruz, Mikel haberleri sallama.Adamlar haberde 13 milyon euro teklif ettiğimizi iddaa ediyorlar. Kaynakta hic sağlam degil.

şuan mikelsiz çelsinin maçı yayınlanıyor alakasız toplarla orta sahadan çıkmaya çalışıyorlar ve pas trafiği rezil , bu tür durumlarda tek suçlunun mikel olmadığını söyleyebiliriz sanırım

B_63a4cc8d684b29749ffbb40526534e72.jpg

Teknik direktörümüz Fatih Terim, çalışma sonrasında bisikletle tesisleri gezdi.

:yenieek:

Hocam Erman kanat yalnız bildiğin ve hatta forvet tarzı bir kanat adamın son 2-3 senesi 10 gol 10 asist civarı.Orada olmaz yani.Engin'de orada çok etkili olabilir mi tartışılır.

Erman orada biraz zorlama oldu farkındayım ama geriye koşan bir oyuncu erman.Sorumluluğunun bilincinde.O sebepten yazdım oraya.Zaman zaman emre ç. de denenebilir orada.Engin e gelince, ben engin in fit haliyle, geçen yıl izlediğimiz hamit ten daha faydalı olacağını düşünüyorum.Zaman zaman orta ikilide görev verdi engin e hoca.Tabi sahada belli olur her şey.

Süper Lig - Galatasaray Boateng ile görüşüyor - Süper Lig 2012-2013 - Futbol - Eurosport

keske beee...

---------------------------------------------Muslera-------------------------------------------

----Eboue-----------------Chedjou-------------Semih-----------------Balta--------------

----------------Selcuk Inan--------------K.P.Boateng---------------Hamit---------------

---------------------------------------Wesley Sneijder------------------------------------

----------------Didier Drogba------------------------------------Burak Yilmaz----------

Ufff....Hamitin yerine Inler gelirse inanilmaz olur ama imkansiz...:(

--------------------------------------Muslera------------------------------------------

----Eboue------------------Chedjou--------------Semih---------------Hakan-----

------------------Selcuk Inan---------------Inler-------------K.P Boateng--------

----------------------------------Wesley Sneijder-----------------------------------

----------------Didier Drogba------------------Burak Yilmaz-----------------------

Kadroya bak ya..ufff.....

Boateng Reis´ül dehset olurdu da, imkansiz alamaz bizimkiler. Selcuk ile birlikte dagitir ortaligi dagitir. Box to boxun krali benim icin.

celsi gibi takımda o süreleri alıyor olması çok ciddi bir veridir. Çokda güzel bir mantıkdır.

Meirelse doğru bir örnek değil. Kariyeri düşüşte olan bir oyuncu ve ayrıcada vasat bir oyuncu değil. O bonservvisi edecek bir oyuncu değil.

Mantık asıl senin dediğinde yok. nasıl yani oyuncu evrim mi geçiriyor iki sene önce olan ofansif katkısı şimdi yok oluyor.

Welingtonunun şimdi ofansif yönü yoksa daha öncede hiç olmamıştır.

Mikelin durumu faklı. Mikel fizksel olarak o turvuvada bütün oyunculardan ayrılıyordu. Tekniğide olduğu için karşısındaki oyuncara karşı ofansif yönünü kullanıyordu.Ama şimdi daha üst seviyede defansif olarak daha ön planda. Hatta buna mecbur kaldı. Ama şu anda zaman zaman, yeri geldiğinde dikinede gider,adamda geçer olay bu kadar basit.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt