Transfer Nöbeti (ARŞİV 10)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Melo hesabından ” Şuan eşimle birlikte antreman yapıyorum, umarım önümüzdeki hafta arkadaşlarımla bir araya gelip onlarla antreman yapacağım” yazdı

Eger o kadar antreman yapmak istiyorsa neden gidip Juventus ile birlikte yapmiyor? Juventus'un sözlesmeli futbolcusu nasil olsa..

BPJD2TiCcAAn8Eb.jpg

Eger o kadar antreman yapmak istiyorsa neden gidip Juventus ile birlikte yapmiyor? Juventus'un sözlesmeli futbolcusu nasil olsa..

İmkanım olsa Melo'nun durumunda ben kedim ayrı çalışırdım. İki senedir tek maça çıkmadığı kulübün antremanına gidip de beraber oynamayacağı adamlarla niye antreman yapsın ki diye düşünüyorum. Ama tabi kendi iyi çalışması şartıyla.

İmkanım olsa Melo'nun durumunda ben kedim ayrı çalışırdım. İki senedir tek maça çıkmadığı kulübün antremanına gidip de beraber oynamayacağı adamlarla niye antreman yapsın ki diye düşünüyorum. Ama tabi kendi iyi çalışması şartıyla.

Bunu bir cok profesyonel futbolcu yapiyor ama. Umut nerelerde? Eminim Toulouse kampina ugramistir.

İstenmediği yerde neden antrenman yapsın ki?Ama kendisine bir kondisyoner tutup antrenmanını yapabilir.

burak efendiye bak sen performans yeleğini bile takmıyor !!!1!1!1!11!1!

Bruma geldi mi?

Olabilir. Herkes aynı olmak zorunda değil. Ben çok iyi çalıştıktan sonra Juventus'ta antreman yapmasına gerek yok diyorum sadece.

Juventus kadro disi birakmis.Ama gidip bana yer verin antreman yapacam diyede bilirşBiz zaten Melonun öyle bir olmadigini biliyoruz.

Ben simdiye kadar Melo'ya negatif birsey demedim. Gec katilmasina da birsey demiyorum o derece önemli buluyorum kendisini. Ama bu olmuyor iste.

Arda sen diyorsun ki 'iyi calistiktan sonra Juventus'a gerek kalmaz'. Onu da yapmiyor iste. Öyle twitter'dan esimle antreman yaptim demeyle olmaz bu isler, biz de yedik der gecerim ben. Reklam yapiyor daha dogrusu.

Ya hic yazmasin hemen su transfer bitsin iki tarafta anlassin, yada taraftara tatil yapmadigini ispatlamak istiyorsa gidip kulüp kampina katilsin.

Benim düsüncem.

Ben su twitter olayina karsiyim.

melo bitti gibi babası da gelecek hafta istanbula gelebilir yazdı twitterdan

Dün kü hazırlık maçının sonrasında Sneijder formasını çıkarınca o siyah renkli sütyene benzer şey nedir acaba dedim kendimce :).Meğer futbolcuların antrenmanda,maçlarda koşu mesafelerini,nabız hızlarını falan ölçüyormuş.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt