Şahin Şarif
10 Numara!
- 30 Ağustos 2010
- 15.011
- 1
- 1.203
Cevap: Transfer Nöbeti
kafayla
Carlinhos gol atmış.![]()
kafayla
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Carlinhos gol atmış.![]()
Melo hesabından ” Şuan eşimle birlikte antreman yapıyorum, umarım önümüzdeki hafta arkadaşlarımla bir araya gelip onlarla antreman yapacağım” yazdı
Eger o kadar antreman yapmak istiyorsa neden gidip Juventus ile birlikte yapmiyor? Juventus'un sözlesmeli futbolcusu nasil olsa..
İmkanım olsa Melo'nun durumunda ben kedim ayrı çalışırdım. İki senedir tek maça çıkmadığı kulübün antremanına gidip de beraber oynamayacağı adamlarla niye antreman yapsın ki diye düşünüyorum. Ama tabi kendi iyi çalışması şartıyla.
İmkanım olsa Melo'nun durumunda ben kedim ayrı çalışırdım. İki senedir tek maça çıkmadığı kulübün antremanına gidip de beraber oynamayacağı adamlarla niye antreman yapsın ki diye düşünüyorum. Ama tabi kendi iyi çalışması şartıyla.
Bunu bir cok profesyonel futbolcu yapiyor ama. Umut nerelerde? Eminim Toulouse kampina ugramistir.
Eger o kadar antreman yapmak istiyorsa neden gidip Juventus ile birlikte yapmiyor? Juventus'un sözlesmeli futbolcusu nasil olsa..
İstenmediği yerde neden antrenman yapsın ki?Ama kendisine bir kondisyoner tutup antrenmanını yapabilir.
Ben de aynı şeyi dedim zaten, niye alıntıladın ki?![]()
burak efendiye bak sen performans yeleğini bile takmıyor !!!1!1!1!11!1!
Burakin yuzunde finisi onde gecmenin mutlulugu var digerleri gergin.
Olabilir. Herkes aynı olmak zorunda değil. Ben çok iyi çalıştıktan sonra Juventus'ta antreman yapmasına gerek yok diyorum sadece.
Juventus kadro disi birakmis.Ama gidip bana yer verin antreman yapacam diyede bilirşBiz zaten Melonun öyle bir olmadigini biliyoruz.
ne biliyon belki tshirtin altindaddir.dun macdan sonra ebouenin tsirtinin altindan yelek cikti.